View Single Post
stare 27.03.2006, 18:27   #37
wildthing
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Adi
Kiedyś zrobiłem psychopate , któy żył w pomieszczniu 5 na 5 krate (łużko, kuchenka, lodówka, szafka, kibelek, prysznic, biórko, ksiazka, sofa) i drzwi do pola ogrodzonego czarnym płotkiem jak ktoś próbował przejśc koło domu to on żucał się z nożem i już na polu po jakimś czasie nie było pusto, za to w okolicy tak .

Albo takie cóś co rodzina specjalizowala sie w skajnych przypadkach samobójcw. Jak mialem kogoś dośc to go tam wprowadzałem i za dopowiednią kwotę (wpisywałem kod) miał odpowiednią smierć. Byly takie mozlowości jak:

Śmierć w czterech scianach (nie pomalowane, bez pdołogi pomieszczenie 1 na 1) (1000$)
Śmierć w apartamęcie (pomieszczenie 4 kratki, sofa i lampka) (3000$)
Śmierć z przyszłymi kumplami (Umieszczałem sima na cmentarzyku koło domu i tam go duchy straszyły aż umarł z głodu itp.)(2000$)
Śmierć w powietrzu (a gwieżdzie było takie cuś do sumulowania latania, to wchodził tam sim, ja to ogradzałem płotkiem i on nie mógł wyjść aż tam zasnął i polecial daaaaaaaaaaallllllllllleeeeeeeeekooooooooooo)(1000 0$)
Śmierć w kilka sekund (pomieszczenie z kominkiem obłożone cale dywanami, zapalało się całe w 1 sekunde) (5000S)
Podwodna podruż w jedną strne (znany numer z basenem) 1000$
Świnka morska (znane, i w wielkich męczarniach) 1000$
Dieta cud (Sim miał wszystko po za lodówką) 15000$
Hibernacja (klądłem sima spać na piętrze i kasowałem podłoge w okół łożka, sim nie umierał ale nie mógł się nigdy obudzić) (20000)
I wielle wielle innych, dzieci i psy 50% taniej!
mam pytanie...o co chodzi z ta swinka morską XDDD ? bo ciekawa bardzo jestem XD
  Odpowiedź z Cytatem