View Single Post
stare 03.04.2006, 13:12   #193
Serduszko
Guest

Domyślnie

Miłowo:
Ćwir: Morti wziął ślub z Balbiną Biedak, która wcześniej zabiła tego nastolatka (tzn. ja go zabiłam poprzez głodówkę) i teraz żyją szczęśliwie z tym Błażejem w domu Balbinki.
Kasandra wzięła ślub z moim Simem Andrzejem i zamieszkała z nim i jego siostrą Danką (chociaż się nienawidzą ), narazie nie mają dzieci.
Alex jest już dorosły (kiedy wyprowadziłam Kasandrę i Mortiego miał z nastolatka 2 dni do dorosłego i jest narzeczonym Niny Kaliente ^^.
Lotario i Przyjemniak: Najpierw Dona ożeniłam z pokojówką Kaśką, ale Kasia doszła do wniosku, że lepiej byłoby jej z Danielem Przyjemniakiem i szybko pokłóciła się z Donem, wzięli rozwód i Kasia dała nogę do Daniela, który rozstał się z żonką i mieszkał sam, gdyż Aniołek i Lily wybrały się na studia (pogodziły się). Daniel szybko zrobił jej dzieciaka, Kasia urodziła córkę Amandę, a gdy mała była w wieku szkolnym Daniel zaczął kręcić z moją Simką, Kiarą Member. Kasia przyłapała ich w łóżku i wyprowadziła się wraz z Amandą do domu położonego bardzo blisko... Dona Lotario. Kasia zaczęła go odwiedzać lecz Don znalazł już swą miłość w... Darku Marzycielu i zanic nie chciał wrócić do Kasi. Darek wprowadził się do Dona i zaadoptowali chłopca, (który obecnie jest małym dzieckiem) Darkadona (pełne imię i nazwisko: Darkadon Lotario ^^), a syn prawowity syn Darka, Szczepan jest już dorosły i ma -50 z ojcem . Narazie trochę kręci z Maryśką Przyjemniakową, ale ona traktuje go jak dzieciaka (jest chyba o 15 dni starasza od niego ) i nie chce z nim iść do łóżka ;(.
Kaliente: Dina mieszka z Niną, ale już nic je nie łączy. Wstaje, jedzie do pracy, po południu przyjeżdża, je, ogląda tv itp., myje się, je, i idzie spać.Tak wygląda dzień Diny Kaliente. Zero kontaktów.
Dziwnowo i Werona:
Narazie na nich nie gram.
  Odpowiedź z Cytatem