Temat: Komu ufać?
View Single Post
stare 03.04.2006, 14:03   #3
Patti
Guest

Domyślnie

Nie wiem czemu, ale w niektórych momentach (szczególnie na początku) musiałam zastanawiać się o co chodzi. Trochę to wszystko poplątane.
Cytat:
Czerń włosy szaro niebieskie oczy
chyba szaroniebieskie (jeśli mówię źle, to przepraszam, mózg jest przeciążony). "Czerń" raczej zamieniłabym na czarne, bo tak to dziewnie brzmi (według mnie)
Cytat:
który wrócić z służby będzie 35 lat będzie miał. Wszystko miała, ale przez siebie będzie pecha miała miłości kawałek kłótni masę
Jej ojciec wróci ze służby, kiedy będzie miał 35 lat? Będzie miała pecha miłości?
Cytat:
Matka, co siwe włosy ma i złote serce nie myśli o sobie myśli o córce. Co z bliźniaka się urodziła sama bliźniaczką była.
Urodziła się z bliźniaka? O_O
Cytat:
Pani fryzurka przejmuję się swym wyglądem ma córkę, co się nazywa Flora. Zupełnie inna z niej dziewczyna która ma 30 lat
Nie rozumiem
Cytat:
Flora miła uprzejma naiwna po prostu najlepsza przyjaciółka Marceliny niestety ma jeszcze 11 lat ma uraz po wypadku wujka samochodem, po którym miał zawał ale nie umarł
Tutaj też musiałam się zastanawiać o co chodzi.

Prośba-tym razem skończ to Fotostory! Rozumiem, że wpadają Ci do głowy różne nowe pomysły, więc radzę Ci zapisywać to co wymyślisz na kartce, a kiedy skończysz to, daj następne. Taka moja drobna rada.
No to czekam na następny odcinek!

P.S. Jeśli denerwują Cię cytaty z Fs to sorry, ale przyzwyczaiłam się d cytowania
  Odpowiedź z Cytatem