Nie wiem czemu, ale w niektórych momentach (szczególnie na początku) musiałam zastanawiać się o co chodzi. Trochę to wszystko poplątane.
Cytat:
Czerń włosy szaro niebieskie oczy
|
chyba szaroniebieskie (jeśli mówię źle, to przepraszam, mózg jest przeciążony). "Czerń" raczej zamieniłabym na czarne, bo tak to dziewnie brzmi (według mnie)
Cytat:
który wrócić z służby będzie 35 lat będzie miał. Wszystko miała, ale przez siebie będzie pecha miała miłości kawałek kłótni masę
|
Jej ojciec wróci ze służby, kiedy będzie miał 35 lat? Będzie miała pecha miłości?
Cytat:
Matka, co siwe włosy ma i złote serce nie myśli o sobie myśli o córce. Co z bliźniaka się urodziła sama bliźniaczką była.
|
Urodziła się z bliźniaka? O_O
Cytat:
Pani fryzurka przejmuję się swym wyglądem ma córkę, co się nazywa Flora. Zupełnie inna z niej dziewczyna która ma 30 lat
|
Nie rozumiem
Cytat:
Flora miła uprzejma naiwna po prostu najlepsza przyjaciółka Marceliny niestety ma jeszcze 11 lat ma uraz po wypadku wujka samochodem, po którym miał zawał ale nie umarł
|
Tutaj też musiałam się zastanawiać o co chodzi.
Prośba-tym razem skończ to Fotostory! Rozumiem, że wpadają Ci do głowy różne nowe pomysły, więc radzę Ci zapisywać to co wymyślisz na kartce, a kiedy skończysz to, daj następne. Taka moja drobna rada.
No to czekam na następny odcinek!
P.S. Jeśli denerwują Cię cytaty z Fs to sorry, ale przyzwyczaiłam się d cytowania