View Single Post
stare 09.04.2006, 19:56   #12
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

STARY POST

Ola- wybacz, nie umiem oceniać małych dzieci. Wszystkie mi się nie podobają. Fajny smoczek i ubranko.

Karolina- fajna, fajne duże oczy, tylko nos się trochę odznacza, taki dość szeroki i ciemny, to drugie t chyba wina skina.

Olga- z twarzy nie wygląda jak nastolatka... Niestety w ogóle mi się nie podoba. Nie cierpię tej fryzury, twarz strasznie błyszczy, usta są zbyt wydatne.

Magda- ciekawa, trochę mi przypomina Ewelinę Flintę. Dobrze, że robisz oryginalne Simy, a nie takie zwykłe. Tyle że górna część głowy jest chyba jednak za duża, a dolna za mała i dziwnie to wygląda. Mogłaś odrobinę zwęzić górę albo poszerzyć dół.

NOWY POST

Izabela
- na wstępie u mnei spalona (niestety), bo zasłonięte oko. Twarz jest nawet ładna, podoba mi się, ale nie w połączeniu z tą fryzurą.

Agnieszka- bardzo ładna, makijaż oczu świetnie komponuje się z włosami. Tylko po co ten pieprzyk? Moim zdaniem wszystko psuje...

Justyna
- najładniejsza. Bardzo ładna twarz, fajne usta, oczy, fryzurka, ale jednak brwi odrobinkę za jasne. Ale i tak bardzo mi się podoba.

Marta- ładna, ma u mnie 2. miejsce po Justynie, tylko pieprzyk jest brzydki. :con: Moim zdaniem malutki nad wargą by pasował, a nie na policzku.

Pozdrawiam
Isi jest offline