Temat: Bliźniaki
View Single Post
stare 14.04.2006, 09:55   #75
Kass
Guest

Idea Mi....

U mnie prawie zawsze w każdej rodzinie są bliźniaki! Niczym nie karmie mojej simki bo to z tym żarciem to bzdura. Poprostu u mnie pierwsza ciąża to 1 bachor (jak zrobie 2 razy bara bara to może i za 1 razem bliźniaki), a druga to (b.często) są bliźniaki. Jak chcecie z deka inny, troche nieprawdziwy sposób to możecier zrobić takie 'symulowane bliźniaki. T jest tak:
1. Zachodzisz simką w ciąże
2. jeśli chcesz mieć jakąkolwiek szansę że nawet w naszym "procesie" symulacyjnym za 1 razem będą bliźniaki to zrób jeszcze raz po zajściu w ciąże bara-bara w łóżku lub w wannie
3. Jeśli simka urodzi od razu bliźniaki to nie patrz na dalsze punkty b o bez sensu(no chyba że chcesz symulowane trojaczki)
4. Wpisz kod aging off(później aging on żeby włączyć ponownie starzenie)
5. Zajdź ponownie w ciąże(jaką chcesz drogą ale tu polecam naturalną a nie tą z kodu boolprop testingcheatsenabled true bo u mnie zwykle wtedy są właśnie naturalne bliźnaiki!)
6. Czekaj do porodu(jak chcesz możesz przyspieszyć ciąże)
7. Jeśli poprzednio miałeś 1 bachorka to mazs symulowane bliźniaki a jeśli miałeś 2 to masz symulowane trojaczki

Tym sposobem symulacyjnym można mieć trojaczki,czworaczki w ogóle ile tam chcesz.....

U mnie się prawie zawsze jak bliźniaki to rodzą chłopiec i dziewczynka. Ostatnio tylko (przy dwóch ostatnich ciążach bliźniaczych) w jednej rodzinie miałam 2 chłopców a w innej 2 dziewczynki! Mam nadzieję że pomogłam
  Odpowiedź z Cytatem