Ja nie umiem w THE URBZ: Sims in the city dla GBA przejśćmisji w pierwszej dzielnicy. Mieszkam sobie w małym domku i siędze tu dosćdługo... Muszę zaprosić dziewczynę do ciekawego meijsca, zabieram jądo klubu który jest czynny od nocy, tam kupuję jej amciu, potem chce się zabawić - korzystamy z maty tanecznej, a potem chce iśćdo sklepu, a jedyny sklep w okolicy [aktualnie dalej do centrum przejść nie można - roboty drogowe] jest czynny dopiero od 10 rano, a wtedy mój sim jest jużwykończony i pada... Kiedy nawet dotrwa do zakupów to dziewczyna stwierdza że ten sklep jest nieodpowiedni zaliczając jeden punkt misji [zatem nie można tego pominać] i chce iść do sklepu bardziej "ulicznego" - mój sim jest już wtedy skonany i budzę się w szpitalu nawet gry przed misją wszystkie paski potrzeb są zielone.

Ktoś wie jak to zrobić? xD
Cytat:
Napisał besta
chyba kazdy zna stara gre mario... 
ostanio znowu zaczelam w to grac hyhy 
wiem wiem ze to taka glupia gra ale jakis sentymencik do niej mam;p
tyle ze nie umiem nadal przejsc 4 planszy... :/ (podziemia)
jesli ktos pamieta to baaardzo prosze 
|
Po pierwsze to wersji Mario jest tyle ile ziaren piasku na pustyni, ale w większości 4 plansza wygląda tak samo - tylk ogdzie ten problem? Wystarczy trochę zreczności i już...

Nie ma tam żadnych zagadek...
Cytat:
Napisał MAthea
Mam problema z gra haverst moon...moze to niejest problem ale pytanko...bo dostalam konia...zima...i co mu dawac jesc???i czemu on jest caly czas na dworze???nie chce by byl chory...
|
Nie trzeba go karmić, zapewne grasz w HM 1 z GBC, więc nie musisz z nim robić zupełnei nic.

Później dostanie siodło to będziesz mogła na nim jeździć i używać go jak pudła na plony - wrzucać plony do sakw. Wszystkie informacje o HMach znajdziesz w moim serwisie.

--->
www.hmtown.prv.pl