View Single Post
stare 18.04.2006, 00:05   #76
Fizzly
Guest

Domyślnie

Ja nie umiem w THE URBZ: Sims in the city dla GBA przejśćmisji w pierwszej dzielnicy. Mieszkam sobie w małym domku i siędze tu dosćdługo... Muszę zaprosić dziewczynę do ciekawego meijsca, zabieram jądo klubu który jest czynny od nocy, tam kupuję jej amciu, potem chce się zabawić - korzystamy z maty tanecznej, a potem chce iśćdo sklepu, a jedyny sklep w okolicy [aktualnie dalej do centrum przejść nie można - roboty drogowe] jest czynny dopiero od 10 rano, a wtedy mój sim jest jużwykończony i pada... Kiedy nawet dotrwa do zakupów to dziewczyna stwierdza że ten sklep jest nieodpowiedni zaliczając jeden punkt misji [zatem nie można tego pominać] i chce iść do sklepu bardziej "ulicznego" - mój sim jest już wtedy skonany i budzę się w szpitalu nawet gry przed misją wszystkie paski potrzeb są zielone. Ktoś wie jak to zrobić? xD

Cytat:
Napisał besta
chyba kazdy zna stara gre mario...
ostanio znowu zaczelam w to grac hyhy
wiem wiem ze to taka glupia gra ale jakis sentymencik do niej mam;p
tyle ze nie umiem nadal przejsc 4 planszy... :/ (podziemia)
jesli ktos pamieta to baaardzo prosze
Po pierwsze to wersji Mario jest tyle ile ziaren piasku na pustyni, ale w większości 4 plansza wygląda tak samo - tylk ogdzie ten problem? Wystarczy trochę zreczności i już... Nie ma tam żadnych zagadek...

Cytat:
Napisał MAthea
Mam problema z gra haverst moon...moze to niejest problem ale pytanko...bo dostalam konia...zima...i co mu dawac jesc???i czemu on jest caly czas na dworze???nie chce by byl chory...
Nie trzeba go karmić, zapewne grasz w HM 1 z GBC, więc nie musisz z nim robić zupełnei nic. Później dostanie siodło to będziesz mogła na nim jeździć i używać go jak pudła na plony - wrzucać plony do sakw. Wszystkie informacje o HMach znajdziesz w moim serwisie. ---> www.hmtown.prv.pl

Ostatnio edytowane przez Fizzly : 18.04.2006 - 00:20
  Odpowiedź z Cytatem