Cytat:
Napisał Oliczek
Ogólnie mi sie podoba ale... rzecywiście te różne literówki rzucaja się w oczy, no ale rozumiem że to błąd techniczny. Może gdybym Cię nie znała to stwierdziłabym że główna bohaterka jest bardzo oryginalna, ale cię znam i czytając to fotostory mam wrażenie że czytam o Anie  I jeszcze jedno... napisałaś w ostatnim poście, że Amanda jest dojrzała i wie czego chce, więc zastanawia mnie ostatnie zdjęcie - zachowuje się trochę jak nastolatka przeskakująca z kwiatka na kwiatek - zobaczyła Colina i już się za ręce trzynaja... trochę mnie to dziwi. tak chyba nie zachowuje sie dojrzała osoba. To znaczy, tekst jest okej - zapytali sie siebie tylko o imiona ale zdjęcie nie pasuje. Pozatym fajne i myslę że ta szybka akcja to jak dla mnie zaleta  Czekam na nastepny odcinek :*
|
twoja interpretacja jest zla i nie poprawna do tej sytuacji, po prostu zle zrozumiamalas pewne rzeczy, wiec ci teraz to wszystko sprostuje, otoz
zdjecie jak najbardziej pasuje, poniewaz colin pocalowal ja w dlon, a to, ze sie usmiechnela, nie znaczy, ze sie odrazu zakochala. I Oostatnie, nie moze ci sie wydawac ze czytajac moje fs czytasz je o mnie, ja bardzo dobrze znam siebie i nie jestem taka osoba ktora na codzien uzywa takiego slownictwa i wypowiedzi. pisalam wczesniej nie bede zmieniac stylu na kogos potrzeby, niestety

W fs raczej chodzi o to zebys patrzyla na mnie ze strony autora, a nie kolezanki.
ty podobno tez mialas wystawiac fs, bo pokazywalas mi juz nawet fotki, wiec kiedy mozna sie go spodziewac? chetnie ocenie