Miłowo:
Lotario: Kasandra jest zaręczona z Donem, który przedtem kochał się z Niną Kaliente. Obie dziewczyny są aktualnie w ciąży, chociaz Nina zaraz po urodzeniu dziecka chce się wyprowadzić poszukac szczęścia gdzie indziej.
Przyjemniak: Marysia i Daniel są szczęśliwymi emerytami.Daniel zostawił w spokoju tą Pokojówkę i zajął się Marysią. Siostry zmieniły styl. Liliana to aniołek. Świetnie sie czy i ma chłopaka. Angelika natomiast stała się punkówą z 3- w szkole. Nie ma chłopaka.
Biedak: Balbina samotnie wychowuje 3 chłopców

amiana,Błażeja i małego Bogdanka. Damian rzucił Angelikę Przyjemniak dla pięknej sąsiadki Marty Rotar(stworzona przeze mnie)
Ćwir:Kasandra wyszła za Dona, jest w ciąży. Mortimer jest z Diną. MAją synka Henryka.
Kaliente: Don złamał serce Ninie, która jest z nim w ciąży. Dina i Morimer są szczęśliwą parą. MAja synka Henryka.
Dziwnowo:
Dziwak: Waldemar ukradł ukochaną swojemu bratu Leszkowi. Obecnie ma córkę Mikę(ufo) i kolejne dziecko w drodze ze swoją żoną Blanką.Leszek jest załamany. Ma synka Filipa(ufo) i szuka żony. Paskal osiąga szczyty kariery naukowej.
Papużka: Cecylia gotowa jest wyjść za leszka i zostwaić w spokoju Nerwusa. Lucjan ciężko choruje, ale powróci do zdrowia.
Kowal: Jasiek pobrał się z Ofelią Zmrok. Mieszkają w przerobionej przeze mnie willi babci Ofelii(tam gdzie był cmentarz jest grill^^)Maja trójkę dzieci

liwię i bliźniaki:Julitę i Olka.Jasiek, Oliwia i babcia Oliwka są wampirami. Ofeli się to niepodoba. W pracy osiągają szczyty zawodowe.Ukochanym Oliwki jest Hugon hrabia Słomka. To dla niego gotowa jest być wampirkiem.Obecnie są moją najlepszą rodziną.
Widmo&Zmrok: Powyżej napisałam
Werona:
Kapulet: Dziadek julii zmarł. Kapuletki zostawiły tych tempaków (tzn. Romea i tego drugiego co z Hermią chodził) i udały się na studia gdzie studiują aktorstwo.
Montek: Merkucjo udał się na studia gdzie potajemnie romansuje z Julią. Romeo został bez wykształcenia ze swoimi dziadkami.
To chyba wszystko