U mnie:
Miłowo:
Ćwir: Mortimier ozenił się z Diną i mają córeczkę Cornelię. Aleks dorósł i wyprowadził się do dziwnowa ale o nim za chwilę. Kasandra się wyprowadziła i ma dwie córeczki Majkę ( ojcem jest Don) i Izę ( owoc przelotnego romansu z policjantem Marianem Grosikiem) planuje zostać starą panną.
Lotario: Zerwał z Kasandrą jak dowiedział się o ciąży i zaczął romansować z resztą kochanek do których dołączyła Liliana Przyjemniak. Wprowadziła się do niego lecz to nie był dobry pomysł więc zaraz się wyprowadziła i wzięła ślub ze Szczepanem ( była z nim i równocześnie z Donem). Don się załamał i siedzi w skrzyni rodzin
Kaliente: Dina jak już pisałam z Mortim mieszka a Nina mieszka sama w swoim starym domu i jest w ciąży z Donem

Ale nią nie gram
Biedak: Balbina wyszła za bogatego Ignacego Lamika i mieszka z nim i Błażejem oraz Sławkiem. Damian mieszka sam w starym domu. Obecnie Balbina jest w ciąży i planuję spełnić jej pragnienie " mieć 10 dzieci" :p
Przyjemniak: nie gram nimi odkąd wyprowadziła się Lilka.
Marzyciel: Dariuszem nie gram a Szczepan z Lilianą mieszkają sobie w ładnym domku i maja swoje dzieci Pole ( dziecko) i Sabine (niemowlak) tyle ze Pola jest dzieckiem Dona ale tego Lilka ani Szczepek nie wiedza
Dziwnowo:
Dziwak: Leszek ożenił się z Blanką i nie chce miec nic wspolnego z kosmitami. Paskal urodził a Waldemar jest w ciąży.
ćwir: Aleks ożenił sie z jakąś miastową. Aleksa porwali kosmici a jak tylko go zwrocili zaraz wskoczył do łożka z żonką ktora zaszła w ciążę. Urodzili prawie w tym samym czasie: Aleks - Kaję a jego żona - Maję
resztą nie gram
Werona:
Kapulet: Julia dorosła i wyszła za syna mojej simki (podobna do mnie

)
Mają mieć dwoje dzieci - parkę
reszta nie grałam