Przechodzę do oceny:
Samochody na chodniku wyglądają nienaturalnie... bryła to zwykły olbrzymi kwadrat, okiennice w centrum handlowym(nie wspomnę już o kolorkach i o sposobie rozmieszczenia ich)... hym... z tym jeszcze się nie spotkałam. Ten taras na górze wygląda okropnie na tych kolumnach. Brak ogrodu. Zewnątrz 0/10 nie należy ci się większa ocena. Sklep cukierków za bardzo kolorowo. Sklep zabawkowy w porównaniu do reszty ujdzie. Sklep torebkowy, parę takich samych torebek i wieeelka pustka. Sklep muzyczny, także pusto i te gitary zwisające na okno... Jubilerski nic tam nie widzę oprócz paru gablotek z biżuterią. Sklep z ubraniami... dzięki dodatkom z neta jako tako wygląda. Piekarnia i mięsny, strasznie pusto. Sklep z samochodami na górze? hym.... poza tym i tak simy nie kupią samochodów. Rzuty jeszcze bardziej mnie zraziły do tego centrum ukazały tą wielką pustkę... Za wnętrza daje 0,5/10 za chęci. Na początku myślałam ,że to żart jaz zobaczyłam to centrum ale chyba nie... Mam do ciebie pytanie ile go robiłeś 30 min? No sory za taką ocenę ale na większą nie zasłużyłaś po postawić kwadrat i wstawić tam parę rzeczy jeszcze źle dobranych to lekka przesada a o daniu tego centrum na konkurs już nie wspomnę...
To tylko moje zdanie...