View Single Post
stare 24.04.2006, 17:22   #30
sasha fierce
Guest

Domyślnie

to cale wytykanie literowek bylo totalnie jednym wielkim bez sensem. napisalam, ze mi padl word. mam prawo do zrobienia kilku bledow, ktorych nie trzeba odrazu wytykac palcem, a jezeli juz to chociaz poprawnie.
na pewno nie ŻUCAĆ, boze swiety, tutaj się podstawówka kłania rzucac, przez eeeerrrzeeeet. potem sa szklane oczy, ktore sa w 100% poprawne, jest jeszcze kilka, ale juz nie bede ci robic "pośmieliska" z tego co sprawdziłam, obie formy sa poprawne.
nie podoba sie? jakze mi przykro, twoje zdanie ;pp sie uczepie jeszcze zdjec, ja wiem, ze sa dobre. nawet nie chodzi o ujecie tylko w jaki sposob je tutaj zaprezentowalam (ahhh, skromnosc) co do -powiedziala, -odpowiedzial, tak zawsze pisalam i nie zamierzam tego zmieniac, na razie nikomu to nie przeszkadza.

ps. ahaa i nie powinnam porownywac, ale w twoim fysy fotki nie byly lepsze ;p pozdrawiam.

2 ODCINEK pojawi się na 5% dzisiaj, i na 95% za kilka dni. musze dokonczyc odcinek i zrobic zdjecia, a troche to trwa. prosze jeszcze o jedno. nie pisac i nie prosic o nowy odcinek na PM i GG, naprawde sie staram, chociaz nie wszystkim sie to podoba. dziekuje za pozytywne komentarze, krytyki rowniez przyjelam do wiadomosci, a w miare swoich mozliwosci postaram sie dac drugi odcinek jak najszybciej. (chociaz mam co do tego watpliwosci, poniewaz 2 odcinek jest naprawde bardzo chaotyczny...zastanowie sie jeszcze)

pozdrawiam, autorka!

Ostatnio edytowane przez sasha fierce : 24.04.2006 - 17:30
  Odpowiedź z Cytatem