*bezsensem xd
Nasty, nie wiem, czemu się tak bulwersujesz - przecież Iceyy ci pomogła O_o A 'powoli robiły mu się szklane oczy' brzmi zupełnie niepoprawnie, zresztą sama się zastanów - czy to dobrze brzmi?
Co do FS, przede wszystkim zachęcił mnie tytuł. Oddaje charakter fs, na którym niestety się zawiodłam.. zdjęcia rzeczywiście są niezłe, jednak tekst tchnie niepotrzebnym patosem; szczególnie słowa Amandy. Zrobiłaś z niej bohaterkę zdecydowanie zbyt tragiczną, powinnaś trochę przystopować w następnych odcinkach - ale to tylko moja drobna sugestia :p
Fabuła na razie niespecjalnie mnie wciągnęła. Ciężko oceniać po pierwszym odcinku, ale po prostu nie czuję się zachęcona.
To Fs z pewnością jest lepsze od poprzedniego - cieszę się, że się poprawiłaś. Wiem, że może być lepiej - i że stać cię na więcej. Nie chcę po następnych odcinkach wrzucić 'Lilly of the valley' do szuflady z typowymi romansidłami.
Pozdrawiam
PS. Skąd ściągnęłaś ciuch Amandy? Strrasznie mi się podoba*_* W ogóle cała Amanda jest śliczna, udostępniłabyś ją kiedyś do ściągnięcia?^^
|