Ocena nr 3 xd
Konstrukcja
Hmmm.. podobają mi się drzwi. A sama konstrukcja nieciekawa. Sczególnie ten płaski dach - moim zdaniem kompletnie nie pasuje. Obyłoby się też bez tych kolumn. 5,5/10.
Ogród
Sympatyczny, chociaż właściwie czegoś mu brak... może posadzić więcej drzew? Moim zdaniem takie domy ładnie wyglądają z masą roślin dookoła. 6/10.
Kuchnia/Jadalnia
Pralka w kuchni? Hmm.. zmyliłaś mnie tym, nie wiedziałam, gdzie kończy się kuchnia, a gdzie zaczyna łazienka :p
Alee... zaraz.. to chyba nie kuchnia! Spiżarka, czy co? Chleb, pralka.. mogłaś to jakoś podpisać, gubię się xd W każdym razie, wszystko co kuchenne w tym domu, całkiem mi się podoba^^ 7,5/10.
Salon/Pokój dzienny
Obydwa saloniki niezłe. Utrzymane w tym samym stylu i kolorystyce, nie mam żadnych zastrzeżeń. 8,5/10.
Łazienki
Łazienka bardzo ładna, wolę ciemne łazienki niż jasne. Stylowy brąz, wszystko ze sobą współgra; druga łazienka troszkę gorsza, ale i tak jest nieźle - 8,5/10.
Sypialnie
Ładne, nawet bardzo. Podoba mi się szczególnie ten wiklinowy kącik - rewelacyjny, za takie daję 10 punktów. Następna sypialnia trochę słabsza (stoliczek przy łóżku mi się nie podoba xd) więc t y l k o 9/10.
Inne pomieszczenia
Pokoik dla dziecka - fajny, fajny. Ale zasłona wchodzi w pudło z zabawkami i plakat się trochę gryzie z resztą - 8/10.
Podsumowanie
Dom jest bardzo dobry, świetnie umeblowany - ale praktycznie nie wiem co jest gdzie. RZut niewiele pokazuje, powinnaś dodać napisy nad zdjęciami - jestem cięzko kapująca xd
53/70 = 75%