Miłowo
Aby mój opis trzymał się kupy muszę od razu wspomnieć o pewnej stworzonej przezemnie simce, która miała dzieci z każym ważniejszym i ładniejszym facetem z Miłowa. Nazywa się Kinga Dziub.
Ćwir
Po wielu przeciwnościach losu Morty ożenił się ze wspomnianą wcześniej simką. Mieli jedno dziecko, ponieważ skończyło sie rozwodem(wpływ Niny Kaliente na Morta). Mortimer zmienił także nazwisko. Zamiast Ćwir nosi nazwisko Dziub. Kasandra urodziła dziecko Donowi(bez ślubu), a Olek poszedł na studia).
Przyjemniaczek
Daniel dał sobie spokój ze sprzataczką, bo jego sercem zawładneła wspomniana Kinga.Urodziła mu jedno śliczne dziecko. Liliana postanowiła skończyć z wizerunkiem młodej gniewnej i kupiła sobie nowe ciuchy. Chciała równiez pogodzić sie z siostron ale Dżela ciągle ją szturcha. Marysia wyleciała z pracy.
Kaliente
Nic sie nie zmieniło, nie licząc tego iz Nina jest w ciąży z Donem, a Dina zaręczona z Mortem.
Lotario
Don wyszedł za Kasandrę, która wyprowadziła sie dwa dni później, by mąż mógł spokojnie pracować na awans. W tym czasie największy romantyk Miłowa zapłodnił Kingę. I jest ojczulkiem bliźniaków.
Biedak
Balbina flirtuje z Niną, której wcale to nie przeszkadza. Damian poszedł na studia, a Błażej na wszystko narzeka.
Dziwnowo
Dziwak
Blondyn wyszedł za Cecylię Papużka i teraz obecnie oboje są w ciąży.
U innych braci nic się nie zmieniło.
Papużka
Rozwód Lucka i Cecylii. Nerwus nadal nerwowy.
Werona
Kapulet
Hermia wskrzesiła swoją mamę, która postanowiła ożenić się na nowo. Tybalt skończył studia, ożenił się i pogodził z Montekami. Hermia spotyka się z Merkurcjem.
Montek
Jak już wspomniałam Merkurcjo spotyka się Hermią, a Romeo z Julią. Mimo, że dziadkom to nie pasuje, wnuki robią swoje.
Jutrzenka
Nic nie zmieniłam.
|