Cytat:
Napisał @T@
Zależnie od stanu gry (ilości parcel zabudowanych i postaci) od 320MB (->"świeża" gra) do ponad 2GB -> u mnie w tej chwili pliki tymczasowe po uruchomieniu zajmują ~2,5GB.
Żeby to miało sens musi zmienić położeniu systemowego folderu "Moje Dokumenty" - domyślnie C:
Gra zapisuje wszystkie pliki na dysku C: w folderze "Moje dokumenty / EA Games", savy i pliki tymczasowe również. Sama instalka to ponad 1GB (gra i dadatki NS, NŻ i W  , a potem jest tego więcej. Dużo więcej
A swoja drogą komputer autora wątku powinien ktoś sprawdzić, przyczyną może być po prostu jakiś drobny błąd w instalacji sterowników lub np. uszkodzona pamięć (albo napęd CD, albo jeszcze coś ... jest wiele możliwości).
|
Nie tylko "Moje Dokumenty" ale również "Program Files"

ale to już inna sprawa.
Kłopoty z instalacją dodatków, zakłócenie aplikacji podczas uruchamiania, nierozpoznawanie płyty mimo że oryginał jest w nepędzie jest efektem ubocznym zabezpieczeń przed kopiowaniem - przynajmniej w większości przypadków. Jest poprawka Microsoftu do ściągnięcia z ich serwera nie próbowałem jej ale polecam.
Większość użytkowników podkreśla, że formatowało dyski, instalowało na nowo system ale być może zapomina że na samym systemie sprawa się nie kończy. Równie ważne są poprawki do systemu, nie tylko do gry - a tutaj posiadacze nieoryginalnych Windowsów mogą mieć problemy. Są skazani na dość powolną automatyczną aktualizację lub wykazać się dobrą orientacją w zasobach internetu.