iceyy, jak ci sie nie podoba moj styl pisania to trudno, ale jakos dziwnie nie odczulam pomocy z twojej strony. (i niewiem czy zle zrozumialas, ale ja napisalam zucać przez zet z kropka, a ty mnie poprawilas na rz. (?)
vanilliene, czy to bedzie romansidlo? nie wiem jeszcze. nigdy nie ustalam fabuly fs z gory, moze dlatego tez wydaje sie wszystko takie chaotyczne. troche mi sie wydaje, ze stawiacie mi za wysoka poprzeczke. staram sie jak moge i nadal jest nie tak, nie moze byc idealnie, ale moze byc lepiej ; ) co do amandy, hm..czy ja wiem czy jest sens zeby ja udostepniac? naprawde nie jest az taka ladna? co w niej ladnego? ;p a ubranie niestety niewiem skad sciagnelam, podobne mozesz znalezc na emilie boutique.
anet@, twarz collina sama zrobilam, w zasadzie to jest ona podstawowa ;p
mings, taka wyrozumialosc autorom bardzo sie zawsze przydaje, dziekuje. a wiekszosc ubran jest z boutique emilie.
nastepny odcinek niewiem kiedy bedzie, bede miala niedlugo reinstalke, wiec ... jeszcze troche, ale w sumie nadchodzi weekend majowy wiec mysle, ze cos popracuje. teraz juz bez bledow i z waszymi radami powinno byc lepiej. pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez sasha fierce : 27.04.2006 - 17:22
|