Witaj!
Domek jest mały, skromny i prosty, ale przy tym niebanalny. Ciekawa bryła, rozmieszczenie pomieszczeń i urządzenie dachu. W ogródku znalazło się miejsce na mały basen i taras, na którym w słoneczny, wolny dzień, można wśród bujnej zieleni odgradzającej przed oczami wścibskich sąsiadów, zjeść spokojnie śniadanie.
Wszystko do siebie pasuje a wokół panuje pełna harmonia począwszy od wyposażenia po widok przed wejściem. Bez zbędnych przedmiotów i architektury.
Osobiście razi mnie tylko ilość dodatków pochodzących z neta i oczko wodne, które nie pasuje mi w sąsiedztwie basenu. Albo bujna zieleń zakrywająca basen, w którym można się ochłodzić albo oczko wodne wśród zieleni i miejsce, przy którym można poczytać książkę odpoczywając w cieniu drzew.
Tak samo nie właściwe jest określenie domku jako starter ponieważ jego cena wynosi ponad 30.000 simoleonów - wiem bo dzięki temu, że go udostępniłeś także cieszę się nim w swojej grze

Ale to są tylko drobiazgi, zależne od gustu i przyzwyczajeń, w niczym nie umniejszające Twojemu talentowi tworzenia.
Oby tak dalej. Brawo!
Ocena 10/10.
Pozdrawiam!