View Single Post
stare 01.05.2006, 13:36   #6
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał anka_217
a niby dlaczego nie rozmawiamy o piratach?? przeciez to tez simsy. zupelnie nie wiem co to za roznica.
Jest to bardzo duża różnica. Piractwo to przestępstwo, to jest kradzież. Jest to przegrywanie orginalnych płyt i spredawanie ich. Osoby, które takie pirackie płyty sprzedają nie maja do tego żadnych praw. Tak samo kupowanie takich płyt to przestępstwo.
Cytat:
to ja mogę powiedzieć że dodatki z nieofcjalnych stron to Piraty a więc nie dawajcie takich linków bo to piraty nie rozumiem tego całego wymyślania że piraty to proszę wsadzić w ***e i zamykanie tematów o piratach nie wszystkich stać na Oryginalne więc nie wymyślajcie głupot
Po pierwsze: dodatki, które ściągamy z internetu to nie piraty. Myślę, że maxis dobrze wie, że jest mnóstwo taki stron i jakoś mu to nie przeszkadza. Osoby, które dają te dodatki lub sprzedają zrobiły je same..A osoby, które sprzedają piraty gry same nie zrobiły.
Po drugie: jeśli go nie stać to nich nie gra, w końcu nikt mu nie każe. Albo niech sie sie afiszuje ze swim piratem na forum, gdyż wszyscy użytkownicy przyjęli zasadę, że o piratach nie rozmawiamy.
  Odpowiedź z Cytatem