View Single Post
stare 01.05.2006, 14:46   #8
Anka18
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał SYLVANA
Opiekunki kładą dzieci na podłodze jak się ma mebelki dla dzieci z netu ściągnięte.
Nieprawda wcale nie!! Ja mam mebelki dla dzieci pościągane z netu i mi ani razu nie położyła na podłodze. A tak to też nie lubię opiekunek. Jeden raz jedyny zrobiła moim simom homara, obydwoje byli w pracy. Coprawda musieli dobie ugotować go do końca ale chociaż ten jeden raz byłam zadowolona z niańki. Ale mnie najgorzej deerwuje Gast, stara idiotka. Raz dziecko wyło 2 godziny w kojcu zanim ta stara idiotka raczyła przyjść i się nim zająć.
Cytat:
Napisał Lady Shadow
Ja zawsze ją zatrudniam na cały czas i nie ma problemu, chociaż, zawsze jak już mam małe dziecko to je uczę chodzić i mówić i wspaniałym kodem boolProp testingCheatsEnabled true przyśpieszam mu wzrost (Już wiem, czemu mleka w domu wogle nie było!)
Aha, lady shadow, jaką opcję wybierałaś po wstukaniu kodu?? To trzeba wpisać i kliknąć z shiftem na dziecko i są opcje tak?? A które to są??
Cytat:
Napisał Evan
Opiekunki moich simów są dziwne.Wiele razy przyjeżdżają nie wtedy kiedy trzeba,nie raz zapominają o nakarmieniu dzieci,a zajmują się własnymi sprawami.Zdarza mi się też,że niańka nie może wrócić do siebie i mdleje mi w domu.Dlatego ich nie lubię i staram się niekorzystać z ich usług.
Jak mdleje, to ją WYKASOWAĆ!! Albo jak się zagnieździ w domu simów i będzie mieszkać, to użyć kodu moveobjects on, złapać starą za fraki w trybie kupowania i sprzedać mendę jedną (za 0 simleonów ale zawsze)
Cytat:
Napisał Perełka-13

Robie moim simom ragę złotą rangę robotyka i Sługus sie opiekuje dziećmi xD
A jak zrobić złotą rangę żeby się nie narobić perełko?

Ostatnio edytowane przez Anka18 : 01.05.2006 - 14:57
  Odpowiedź z Cytatem