Temat: 2 problemy.
View Single Post
stare 02.05.2006, 14:29   #10
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał MamaMadzi
Ja też mam takie problemy z grafiką i zauważyłam, że znikają jak nie instaluję CEP'a i dodatków z netu.
A skoro zaczęłam, to mam ogromną prośbę. Sprawdźcie proszę, czy też tak macie. Kiedyś przypadkiem źle wpisałam jakiś kod w otoczeniu i to okienko z kodami się powiększyło i zobaczyłam jakieś błędy, o których nie miałam w ogóle pojęcia; wszystkie związane z dźwiękiem. Nie znam za dobrze angielskiego, ale było napisane, że jakiś dźwięk znaleziony dwa razy, że błąd dźwięku towarzyszącego otwieraniu przez sima drzwi, itp. I teraz za każdym razem jak instaluję grę sprawdzam, czy są te błędy i są!!!! Grę i dodatki mam oryginalne, instalowane jak trzeba do różnych katalogów, sterowniki do karty dźwiękowej i graficznej też.
Sprawdźcie czy też tak macie, bo może to normalne a ja się czepiam.
U mnie zawsze okienko do wpisywania kodów powiększa się, gdy przypadkowo wcisnę na klawiaturze ten znak "~"(albo jak źle wpiszę kod). I też są wypisane jakieś błędy (?), zawsze tak miałam i prawdę mówiąc nie wczytywałam się dokładnie, naciskam wtedy z powrotem ten przycisk i nie zawracam sobie głowy tymi komunikatami. Tym bardziej, że w grze nie zauważyłam niczego niepokojącego.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem