Kiepsko... Mam nadzieję, że się poprawisz. Napiszę, co mi się nie podoba:
- przede wszystkim miniaturki zamiast dużych zdjęć. Dobrze zrobiłaś, że dałaś zdjęcia na imageshacka, ale jak kopiujesz do posta, to kopiuj kod, obok którego jest napis "Hotlink for forums (1)", a nie "Thumbnail for forums (1)"- wtedy zdjecia będą duże i czytelnik nie będzie ich musiał otwierać

,
- na zdjęciach są niskie ściany, mogłabyś ustawić na wysokie- tak byłoby bardziej realistycznie. Poza tym fotki są w porządku.
- emotikonki w tekście fotostory nie są mile widziane przeze mnie i przez większość.

Powinnaś raczej wszystkie emocje opisać słowami, to nie jest zwykły post, tylko Twoje opowiadanie,
- muszę przyznać, że gubię się trochę w tej opowieści- raz babka mówi sama do siebie, raz jest narrator... I te dopiski nie podobają mi się zbytnio... W niektórych momentach nie wiedziałam, o co chodzi.
Musiałabyś gruntownie zmienić fs, żeby było "znośne", bo ciężko się czyta. Przede wszystkim: ustalić narratora- czy będziesz nim Ty, czy bohaterka (a jeśli chcesz umieścić Wasze dialogi, to jakoś to oddziel,żeby było przejrzyście, no nie wiem, kursywą, pogrubieniem, kolorem, akapitem- tylko tak, żeby nie pogubić się jeszcze bardziej), wykluczyć emotikonki a zamiast tego wstawić jakieś drobne opisy, i oczywiście dać duże zdjęcia.
To chyba wszystko, ocenki w sondzie na razie nie wstawiam, poczekam z tym.
Pozdrawiam