View Single Post
stare 06.05.2006, 15:00   #2
riannon
Guest

Domyślnie

Centrum handlowe:
Może być, bryła raczej prosta, nie podoba mi sie jej bok. W środku jest dosyc dziwne. Nie ma żadnego ogrodu przed tym centrum lub choćby inne pokrycie terenu.
CH 1:
Bryła całkiem fajna, ale według mnie efekt psuje to białe coś. Po co ta fontanna postawiona raczej bez większego pomyślunku?? I znowu brak ogrodu.
CH 2 z parkingiem podziemnym:
Nieźle. Ale z wyposażeniem to poszłeś na łatwiznę. Jest tylko parę foteli i krzeseł.
Zamek:
Bryła wygląda ładnie jedynie na tym zdjęciu z otoczenia. Znów nie widzę ogrodu, a przy zamkach zazwyczaj są ogrody. W środku nie podoba mi sie ta sala z mnóstwem krzeseł oraz sypialnia. Ten salon i coś w stylu korytarza są bardzo ładne.
Pałac:
Widzę tylko z daleka, ale wreszcie jakis ogród zrobiłeś. Troszke marny, ale zawsze cos. Bryła jest bardzo fajna.
Szkoła:
Bryła jak na szkołę bardzo pasuje. Jest fajna. Szkoda, że w środku tylko niektóre sale wyposazyłeś i , że zdjecia są tak oddalone. Raczej trudno ocenić co jest w tych salach z takiej odległości.
Blok z garażem i sklepem:
No bryła jest naprawdę świetna. Chyba najlepsza ze wszystkich.
Domek:
Fajny, podoba mi sie sposób umiejscowienia garażu. Ale czemu wszystkie twoje budowle są takie wielkie ?? xD