Witam. Właśnie napisałem 3 odcinek, brak w nim jakiejkolwiek sensownej fabuły. Taki chcę mieć styl...
------------------------------------------------------------------------------------
3 odcinek - "Du Pont Monsanto"
- Wprawdzie można posiąść miliardy dolarów i stać się wampirem, ale niestety nowe roboty, Roberat i Neala dostarczą dopiero jutro, a zmywarka się popsuła, więc muszę TO robić!
- A w ogóle jest noc, a jak jest noc, to jest noc. Idziemy się zabawić.
Victor już wsiadł do samochodu. Za parę minut był na miejscu.
- No, jesteśmy na miejscu... ale czemu tak mnie boli głowa? - Nagle Victor usłyszał jakiś kobiecy głos w swojej głowie.
- Monssssssssssantooooooooo... Duuuuuuuuuuu... Ponnnnnnnnnnnttt... Duuuuuuuuuu Ponnnnnnnnnnnt... Monsssssssssssssssssantooooooooo...
- Kto to jest Du Pont Monsanto?
- Toooooooooooo... jeeeeeeeeeeeest... oooooooooonnnn... pokaaaaaaaaaaże ci twoje przeznaczenieeeeeeeeeee...
- Że co?
- Pokażeeee... on pokaże ci twoje przeznaczenie... - głos w głowie Victora był coraz wyraźniejszy.
- Jak to?
- Du Pont Monsanto... on powie ci... co masz robić... żeby... żeby...
- Żeby co zrobić?
- Żeby... uratować... uratować... uratować świat... Od Monsanto dowiesz się... dowiesz się więcej...
"A... pewnie to moja wyobraźmia... idziemy się bawić!"
Victor doskonale się bawił. Nagle znowu odezwał się ten kobiecy głos.
- Victor... idź... do baru... tam jest Du Pont. Zamów... drinka... z butelki...
- Co?
Jednak Victor wiedział już że to nie przelewki. Podszedł do barmana i zamówił drinka.
- Ach, to ty.
- O co w tym wszystkim chodzi?!
- Victor, nie bądź nerwowy. Chcesz dowiedzieć się o co tu chodzi?
- To chyba logiczne...
- Widzisz... moja przyjaciółka Armanda powiedziała ci pewnie, że nazywam się Du Pont Monsanto.
- Armanda?
- Armanda Survie, cyganka. Umie przepowiadać przyszłość. Umie też rozmawiać z ludźmi w myślach. Nazywacie to porozumieniem astralnym, ale nie w tym rzecz.
- Co się dzieje?
- Spójrz na zegarek. Która jest godzina?
- Ee... 15:37, ale jest środek nocy. Zegarek mi się zepsuł.
- No właśnie. Zegarek wskazuje prawidłową godzinę.
PS. SKOMENTUJCIE!