Bardzo długo nie oceniałam, ale może to nadrobię
skończyłam oceniać na Jenifer, więc:
Amy- ogólnie jest b. ładna, jeśli miałabym wymienić co mi się w niej nie podoba to nie napiszę, bo nie wiem co, a jednocześnie czegoś mi w niej brakuje. 8/10
Następny komplet z House'a- bluzka ładna (a właściwie top

), naprawdę udana, za to spodnie

takie... troszkę dziwnę, wolę spodnie (zwłaszcza jeansy) w jednolitym kolorze niżeli takie "cieniowane", ale to twój gust, a z tego co słyszałam jeansy bardzo ciężko zrobić w simach i dlatego grtuluję ci, bo ty zrobiłaś jeansy, które co prawda nie są w moim guście, ale są to twoje pierwsze i to też należy brać pod uwagę. 7/10
Pink- simki nie oceniam, ale dodam, że jest ładna

, ale komplecik jest też ładny, chociaż przydałoby się pewne urozmaicenie (np. jakiś brokatowy motylek itp.), ale ogółem nie mam zastrzeżeń (lubię ten kolor

) 8/10
Emily- makijaż b. ładny, ale buzia mi się taka pulchniutka wydaje

. 7,5/10
Suknia ślubna- po prostu cudo! Może dałabyś ją do ściągnięcia (tylko napisz jakie trzeba mieć dodatki), a naszyjnik jest też świetny! 10/10
Michelle- ładny mały rudzielec

tak bym ją określiła. Ogółem wszystko mi się w niej podoba (z twarzy), ale włoski takie średnie i ten tusz do rzęs, który wygląda jakby "spływał" po twarzy, nie podba mi się. 7,5/10
Czerwono- jeansowy komplet- bluzeczka świetna (bez zastrzeżeń), za to spódnica trochę gorzej (mogłaby być ciemniejsza), z przodu wygląda dziwnie, za to z tyłu ładnie, więc 8/10
Mary- włoski z tego co widzę twojej roboty- śliczne, b. mi się podobają, oczka (kolor) nie za bardzo, makijaż ok, ale nos taki kanciasty mi się zdaje

7/10 (nie wyszła ci ta simka

)
Różowa kiecka- ładna, a nawet bardzo, chcętnie bym ściągnęła, świetnie wygląda ten pas, taki realistyczny i w ogóle. 9/10
Emma- włoski ładne, brwi ładne, oczka średnie, nosek ładny, usteczka śliczne, ale makijaż (zwłaszcza cień do powiek) nie trafny

. 8/10
Biało- niebieski komplet z House'a- bluzka ładna, spódniczka już gorzej, nie ładny kolor

. 6/10
Stacy- włoski mi się nie podobają, reszta ok. 8/10
Niebieski, letni komplecik- ooo ten jest świetny, takie cudne! Jak z plaży, a ja plaże kocham :* 10/10
Zieleninka- Supcio, b. fajna, bez zastrzeżeń 10/10 :*
Klaudia- jest pokazana z profilu, a w dodatku wszystko zasłaniają włosy, więc nie za dużo widać, ale z tego co już widzę, to jest ładna, ale taka zwykła, umiesz robić lepsze

5/10
Różowiasty motylek- bluzka super, spódnica super. 10/10- bez owijania w bawełne

(lubię zdecydowane kroki

)
Kasia- ładna, taki inna, b. ładna, jedynie fryzurka taka.. taka dziwna

8/10
Złota suknia- super, nie mam zastrzeżeń 10/10
Ania- trochę za małe oczka ogólnie spox 9/10
Zielono-niebieska piżamka- ładna (jak na piżamę) , taka sportowa 8/10
Szum wiatru- super, sama bym taką chciała mieć, a simka ma śliczne włosy 10/10
Aśka- moja imenniczka, tak samo roztrzepana jak ja, ogólne bardzo, bardzo fajna, nawet podoba do mnie 10/10
Kolorowy, wiosenny komplecik- ja chcę ten komplecik, musisz dać go do ściągnięcia 10/10 :*
Karolina- ładne włosy, ładna twarz, ale znów cień do powiek

8/10
Niebieska i sexowna- super, super 10/10 :* to też daj do ściągnięcia
Weronika- też super 10/10
Paseczki i jeans- twoje najładniejsze jeansy, super, bluzka też fajna 9/10
Oj, oj,oj dużo się nagadałam (napisałam), dobra nończę pozdrawiam cię gorąco i czekam na kolejne równie udane produkcje :*