Zgadzam się, że dom jest lepszy od poprzedniego. Ale nie idealny oczywiście.

Dobrze, że są duże zdjecia.

Z zewnątrz wygląda nawet fajnie- prosto, ale nienagannie, ładne kolory. Niebieskie drzwi moim zdaniem nei pasują, pasowałby brąz, jasny jak okna albo ciemniejszy. Dosyć pusto jest na podwórku, ale może być.
W środku jest pusto, mam wrażenie, jakby był w fazie remontu. No bo w korytarzu na górze (czy tam przedpokoju) nie ma zupełnie
nic. A jest on wręcz ogromny.
W salonie nie ma prawie nic, oprócz 3 wysepek- na jednej kanapa z kominkiem, na drugiej stół z siedzeniem, trzecią jest szafka z telefonem. Czy tak jest w zwykłym domu? Chyba nie. Nie liczę oczywiście tego obniżenia w salonie- pomysł jest fajny, ale po co tam upychasz akwarium i inne przedmioty, skoro w tej większej części wieje pustką?

Łazienka nie jest może w moich ulubionych kolorach,a le najlepiej Ci wyszła- dałeś wszystko, co potrzebne i wszystko do siebie pasuje.
Kuchnia w porządku, tylko nie wiem, po co te 4 krzesła przy szafkach.
Sypialnia- pusta.
Pokój dla dzieci- nie przypadł mi do gustu, pstrokaty, ale dałeś chociaż więcej przedmiotów niż na korytarzu, w salonie i w sypialni.
Podsumowując, jako dom neiumeblowany prezentuje się całkiem, całkiem, ale jako "gotowiec" dla simowej rodziny nie spełnia chyab swych wymagań, bo moim zdaniem jest opustoszały. Jeślinie wiesz, jak umeblować wnętrza, to może rób je troszeczkę mniejsze.

I zgadzam się zMmgiełką, że nie musisz się spieszyć.
To, ze wymieniłam więcej wad niż w Twoim pierwszym domku, nie znaczy, że ten mi się mniej podoba- jest lepiej, tylko więcej widzę dzięki dużym zdjęciom.

Ten jest z pewnością lepszy.
Czekam na Twój trzeci domek, który mam nadzieję zrobisz nie w pośpiechu i nie z niechęcią. Na pewno będzie jeszcze lepiej niż jest.
Pozdrawiam