View Single Post
stare 23.05.2006, 15:31   #5
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Widzę, że próbowałeś robić według rad małe pomieszczenia, a w efekcie powstał OGROMNY salon. Chodzi o to, że powinieneś budować trochę mneijsze domy, żeby pomieszczenia nie były aż tak wielkie. Albo w takim wielkim domu zrobić więcej pomieszczeń (ale pewnie zrobiłbyś np. 3 salony, a to też nie jest dobrze . Faktem jest, że salon wygląda jak jakaś sala balowa. Dałeś meble, ale z tego mogłyby powstać jakieś 3-4 pokoje, i to dosyć spore.
Pokój studentki i studenta są prawie identyczne, jak sam wspomniałeś, jakieś takie podłużne i zwyczajne- dałeś meble, które sa potrzebne + kwiatek i to wszystko. A mogłeś wstawić jakieś inne ciekawe obiekty (ozdoby, akwarium, telewizor, radio itp.).
Łazienka- niech będzie, że zwyczajna, moze być.
Kuchnia- peeełno szafek, a tylko 2 krzesła przy stole. Dziwne. Mogłeś coś poustawiać na tych szafkach, dodać jakieś obrazy itp., byłoby dobrze.

Czy mi się wydaje, czy nie dałeś zdjęcia z zewnątrz? Może mi się nie wyświetla (wirusy), a może nie ma. Więc nie mogę ocenić z zewnątrz, bryła prosta jak w drugim domku, ale mi się jednak drugi domek bardziejpodobał- tam przynajmniej pomieszczenia były zbliżonej wielkości, a tu kilka mniejszych i jedno ogromne.
Ale ten domek jest lepszy od pierwszego moim zdaniem.
Ćwicz dalej, w skali nie oceniam, bo nie widzę domu od zewnątrz.

Pozdrawiam
Isi jest offline