View Single Post
stare 24.05.2006, 20:16   #15
karoleczkaaa
Guest

ThumbsUp

zaczynajac od poczatku...
Martynika - ładna, bardzo realistyczna, choć oczka sa troszke za bardzo "wyłupiaste" i maja sztuczny kolor 7/10
Bianka- słodziutki wampirek, ładne oczki i włosy, nosek troszke szeroki, ale nie za bardzo sie to rzuca w oczy9/10
dziecko Rozalia- ja wogole nie bardzo umiem robic te takie "średnie" dzieci, ale ten tez mi sie nie podoba, oczy za wielkie w stosunku do całej twarzy, piegów jest za dużo...i wogole jakas taka sztuczna 4/10
Marta-jak dla mnie perfekcyjna, piekne oczy, ładniutkie usta, dobrze dobrany makijaz...jednym słowem SWEET!!!! 10/10
Dalia- ładna, ale karnacja troche taka dziwna, oczy ładne, choc normalnie za nimi nie przepadam...8/10
Michalina- eeee, nie to nie to, makijaż zbyt jaskrawy, strasznie wygląda, oczy sa za bardzo podniesione w gore, nie pasuja jej, no ale ogolnie całóść prezentuje sie nie az tak źle 6/10
no i ta ktora przypominac Idę Nowakowską....ładna, realistyczna, ale jakas taka...jakby "papierowa", przy nosie i ustach ma jakos tak dziwnie "pozginane" 6/10

podsumowujac dałabym za wszystkie 7/10 ogólnie bardzo podoba mi sie styl twoich simek, weic moze bys tak udostepniła.... :*