View Single Post
stare 26.05.2006, 20:21   #28
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Clarence- nie znoszę tej fryzurki, ale o dziwo na tej Simce mi się podoba. W ogóle simka fajna, ładne ma oczy (kolor) i taką "słodką' twarzyczkę, fajna.

Sarah- troche dziwna uroda. Dobrze, sama wspomniałaś... Nie przypadła mi do gustu za bardzo, trochę sztuczna (makijaż, farbowane włosy), wolę nieco większą naturalność.

Michelle- tez umalowana i farbowana, ale nawet mi sie podoba, bo te kolorki są ciekawe i nietypowe, twarz ładna.

Tylko nosy Twoich Simek są prawie takie same ciągle.

Jessica- szkoda, że tylko 1 fotka z daleka, bo Simka mi się bardzo spodobała, ma takie nieco "ostre" rysy twarzy, kojarzy mi się z zadziornym charakterem, bardzo fajna.

Anastazja- nie spodobał mi się za bardzo. Bladość, proste czarne włosy, usta trochę za blisko nosa... Nic mnei w niej szczególnego nie zaciekawiło.

Shante- chyab najładniejsza ze wszystkich. Jest taka realistyczna, naturalna, nie mam nic do zarzucenia, świetna.

W Body Shopie hyba jednak gorzej Simki się prezentują niż przy tworzeniu rodziny...

Vanessa- nie lubi.ę jakoś szczególnie Simek "eleganckich", czyli z koami, w sukniach itp. Ale wszystko jest w porządku, nie mogę się do niczego przyczepić.

Elyse- hmm... nie wygląda na nastolatkę. Brwi nie pasują (kolor). Gdyby nie one, byłoby lepiej, bo trochę psują wizerunek.

Simki z 3. i 2. partii są moim zdaniem najlepsze.

Pozdrawiam
Isi jest offline