Temat: Singles
View Single Post
stare 10.01.2004, 15:32   #31
Littletiger
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by (xXx)@Jan 9 2004, 09:56 PM
Littletiger, co ty się mnie tak uczepiłeś??
Hm grafikę porównuje po screenach.. A różnice wyraźnie widać....
..Wiem, że porównać gier przez screeny się nie da, ale jeśli obie gry wyjdą w niezmienionej formie..To pod względem grafiki TH2 odpada...

a Singels napewno nie osiągnie takiej popuraności jak TH bo po 1-rwsze ta gra będzie miała ograniczenia wiekowe (pewnie od 18) ale jedyną żeczą w której singels będzie miał nad Sims-ami przewage (oprucz grafiki oczywiście) to chyba cena... jak Th2 będzie kosztowała 140 zł (może troche mniej może troche więcej..) a singels pewnie od 75zł-99zł ..tak jest z takimi grami..
Czy ja się uczepiłem nie wiem ...

Jak dla mnie grafa w The Sims 2 jest ładniejsza od tej z Singles, może i ludzie wyglądają ładniej w "Singles" ale inne obiekty są o klase gorzej zrobione niż w The Sims 2.

Ja bym się nie spodziewał żeby gra miała jakieś ograniczenia wiekowe, a nawet jeżeli, to nikt se z tego powodu nie będzie robił sobie problemu. Co do ceny to wydaję mi się że The Sims 2 będzie kosztowało tyle co inne produktu z Elecetronic Arts czyli 139,90zł, a Singels gdzieś będzie w podobnej cenie, albo nie co taniej aby mieć jakąś przewagę nad innym tytułem z gatunku (TS2).

I skrót The Sims 2, to TS2 a nie TH2
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.