View Single Post
stare 03.06.2006, 09:53   #140
Kati_Simka
Guest

Grin Petsy =)

Nareszcie!! Od początku TS2 chciałam żeby zrobiono dodatek ze zwierzętami!! No i jest!!! Super!! Szkoda, że dopiero wrzesień, ale co mi tam, poczekam. W wakacje będę pracowała to uzbieram kasę na simsiaki. Wiecie, trzeba jakoś zarabiac <lol2>
Co do wakacji... Mi się nie za bardzo podobał ten dodatek w TS1 :/ Jakoś nie ciagnęło mnie do niego... Bo co tam było fajnego?? Ciuchy?? Igloo?? Nie wiem...
Ale zwierzęta... Super!!! Mam nadzieję, że będą oprócz piesków i kotków jeszcze chomiki, jaszczurki, żółwie, króliki, szczury, myszki, świnki morskie, papużki... A co do tych waszych zmagań czy będą konie i krowy... Przecież to też są w pewnym sensie zwierzęta domowe... Są na wsi, ale to też zwierzęta domowe - tylko gospodarcze. Fajnie by było mając u siebie w ogródku świnię, koguta i konia. Naprawdę, fajnie by było Ale pewnie tak nie będzie... Chociaż może EA szykuje coś extra... Czym będzie chciał nas zaskoczyć.... pozostaje czekanie Ale czego się nie robi dla naszych kochanych Simów??
Co do dotatku Mundial - takie coś nie będzie dodatkiem na płytę. Tylko do ściągnięcia w necie. Poza tym mnie jakoś nie pociąga ten...eee... "dodatek" :/ Może dlatego, że nie przepadam za piłką... nie wiem... Ale na pewno go ne ściągnę.
Chciałabym, żeby w przyszlości EA zrobiło jakiś dodatek podobny do Gwiazdy jaka była w TS1. Wiem, że to jakby reedycja, ale chciałabym.
Powracając do TS2 Pets - ehhh... Już nie mogę się doczekać jak kupię/zrobię sobie pieska. Nazwę go Maxio Wytresuję go... Będzie... eee... Właśnie, macie może jakieś przypuszczenia co do ras i sposobu tworzenia/kupowania zwierząt?? Np. psa. Bo wiem, że będzie dalmatyńczyk - przynajmniej był na fotkach. Ehhh... Marzenia...
Piszcie, jeśli macie jakieś plany co do tego, co zrobicie w grze TS2 Pets. Ja już o swoich napisalam. Wydaje mi się, że to będzie pełnoprawny dodatek, a nie jakiś minidodatek jak RRA.
  Odpowiedź z Cytatem