Cytat:
Napisał Nikki
Ale czekaj ja czegoś tu nie rozumiem .Jak masz to okienko z pytaniem czy włączyć obiekty zmodyfikowane i Ty zaznaczasz tak to wszystko ci stoi, czy jak? Jeżeli tak to wyłącz obiekty zmodyfikowane i sprawdź czy nadal stoi jeżeli nie to znaczy że jakiś dodatek jest szkodliwy i zastosuj się do rad areka_91 . Jeżeli nadal się będzie stać to zrób reinstalke (skopiuj część folderów jeżeli nie chcesz stracić zapisów). No a jeżeli chodzi Ci o same okienko, to ono po prostu pyta czy chcesz mieć w grze dodatki zawarte w folderze download. Czyli wszystkie ściągnięte ubrania, mebelki, hacki itp. Jak zaznaczysz włącz obiekty zmodyfikowane to będziesz mieć wszystkie dodatki z neta a jak zaznaczysz wyłącz obiekty zmodyfikowane to folder download będzie niewidoczny dla gry i nie będziesz mieć dodatków z neta. Gra pyta Cię o to za każdym jej wyłączeniem czyli możesz zmieniać zdanie. No i to wszystko. Mam, nadzieję że dobrze Cię zrozumiałam.
|
Tez mam ten problem. Tylko że gra nie stoi w miejscu. Ale jeśli cos takiego sie pojawia to znaczy że dodatki sa szkodliwe? Kiedy usunęłam to co sie tam wyświetlało to okienko znikło. Teraz nzowu je wsadziłam do gry i okienko wróciło :wacko: Mam dodatki z neta i działają ale niektore własnie się tam wyświetlają.