No cóż pożyjemy zobaczymy. Wyjdzie dodatek, dokładniej się mu przyjrze i wtedy skomentuję, bo nie ma sensu recenzować czegos czego nie ma w sklepach.
Cytat:
Napisał Arsindial
Co ma to, czy będa w grze rasowe, czy nie rasowe psy lub koty ma do odpowiedzialności....? 
|
Wiesz skoro ta gra ma być dostępna dla dzieciaków również to powinna w jakimś sensie edukować. Jezeli byłyby tylko rasowe (syjamy, persy itp.), a takie europejskie już nie to uczyłoby te dzieciaki, że syjam jest cacy, a europejski, dachowieć już nie, a potem efekty tego można zobaczyć w schroniskach. Również liczy się tu odpowiedzialność, gdyż w grze wiadomo masz mnóstwo kasiory i możesz z tymi psami kotami robić wszystko, ale realnie jest to nie możliwe i gdyby taki dzieciak stwierdził, że zwierzątko jest samowystarczalne (oby nie) to mogłoby się to przełożyć na to jak traktuje zwierzaki w swoim prawdziwym domu, a potem byłby płacz, że zdechło. Na razie podchodze do tego sceptycznie. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam patrząc na screeny, ale tam zwierzak jest pokazany jako kolejny domownik i chyba oznacza to, że możemy nimi sterować tak jak simami myślę, że to ciekawe rozwiązanie, bo tego mi zabrakło w starych simach.
m.