Cytat:
Napisał Selena
Na oficjalnej stronie jest już Pets dodatek, ale czy już wiadomo kiedy będzie ta premiera?  W październiku czy listopadzie? Jak się dowiedziałam, że to pewne, że można tak kierować zwierzętami, jak i ludzmi, to jeszcze bardziej nie mogę się doczekać!! Bo bałam się, że będzie tak, jak z niemowlętami xD Że nie da się nimi ruszyć, póki nie podrosną. Oby ze szczeniętami tak nie było. Pewnie będzie kod na więcej zwierząt, jak jest kod na więcej simów (więcej niż 8). Nie mogę się doczekać  I jeszcze tyle ras!!!! Tyle do wyboru!!! ale *****iście!!! Ciekawe, czy wyjdą krzyżówki, jak się złączy dwie inne rasy. Chociaż pewnie będzie, jak z simami. Albo po mamie, albo po tacie xD A na polskiej stronie ea games jest napisane, że Glamour wyjdzie 1 września  :fist:
|
Jak narazie Simsy wyjdą 17 października. Ale to nie jest oficjalna data. Do Madziaaa.........my nie recenzujemy gry! Tylko mówimy jaka naszym zdaniem będzie!!!!! :con: Jeśmi chodzi o "brakujące" rasy to przecież będzie można je samemu zrobić!!