View Single Post
stare 26.08.2006, 12:43   #214
Nastulka92

Reputacja: 10
Blush

u mnie:
Przyjemniaczek-
Daniel pogodził się z żoną, jednocześnie bawiąc się z pokojówką. Zroił bara-bara z Marysią. Ta jednak zmarła w czasie ciąży z głodu. daniel długo rozpaczał i na pocieszenie oswiadczył się Kasi Langerak i ożenił się z nią. urodziła się ich wspólna córeczka, Patrycja(też ruda). Po jakims czasie Daniel zmarł na zawał, bo Marysia go jako duch przestraszyła i teraz oboje leżą w ogródku. Siostry się wyprowadziły. Andżela zamieszkała z damianem Biedakiem(nie są małżeństwem) i mają córkę Oliwkę. Planują ślub. Lila wyszła za mąż za Szczepana.
Ćwir-
Mori ożenił się z Diną, mają synka Bogumiła xP , Aleks stał sie nastolatkiem. Kasandra zmieniła fryzurę, jest w ciązy z Darkiem Marzycielem, wyszła za niego za mąż i oboje zaadoptowali małego Gordona(nie no co za imię).
Lotaorio-
Nina zamieszkała z Donem i urodziła córkę Izę, wyprowadziła się od niego kiedy zobaczył jak Don i Kasia...no wiecie i nie przyjęła jego oświadczyn. Teraz chcę żeby jeszcze zrobił dziecko Dinie i kasi a potem mojej simce(Jenifer Brown), która jednak nie da sobie w kaszę dmuchac
Biedak-
Balbina nie ma chłopa. Błażej jest już nastolatkiem i Bernard dzieckiem.
Jeden dla Władcy Ciemności na czarnym tronie
W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie...
Nastulka92 jest offline   Odpowiedź z Cytatem