View Single Post
stare 31.08.2006, 13:49   #2
Neillé

Reputacja: 10
Domyślnie

Wystarczy wpisać słynny kod: boolProp TestingCheatsEnabled true (koniecznie w okolicy) a potem dowolnie przeciągać sobie paski potrzeb i umiejętności, na wszelki wypadek poradnik do niego masz tutaj (jeśli ci się nie wyświetla to znaczy, że musisz się zarejestrować)
http://forum.simsweb.pl/showthread.php?t=57

Jedyny problem w tym, że ten kod psuje grę (przynajmniej mi nieco popsuł) więc jeśli niechcesz ryzykować możesz sobie ściągnąć inSIMenatora stąd (jest na końcu tego "poradnika", są tam trzy pliki do ściągnięcia - ściągnij wszystkie i rozpakuj do folderu Downlodas).
Potrzeby:
Włącz grę i kliknij na podłodze i wybierz Spawn... dalej Motive Monitor, pojawi ci się ten trójkącik co jest nad głowami aktywnych simów, kliknij na nim i wybierz My motivies 100% (jeśli chcesz napełnić potrzeby jednego sima) lub Everyone Here 100% (jeśli chcesz napełnić potrzeby wszystkich simów) i tam będzie pisało:
Hunger - Głód
Comfort - Komfort
Bladder - Pęcherz
Energy - Energia
Hygiene - Higiena
Fun - Zabawa
Social - Towarzystwo
All Motivies - Weszystkie Potrzeby
Umiejętności:
Kliknij na podłodze i wybierz Spawn..dalej Skills Adjustor (pojawi się miś). Jeśli chcesz ustawić umiejętności na maxa to dajesz Skill 100% i tam będzie tak:
Cleaning - Sprzątaie
Cooking - Gotowanie
Creativity - Kreatywność
Charisma - Chryzma
Body - Kondycja
Mechanical - Technika
Logic - Logika
All Skills - Wszystkie umiejętniści
Natomiast jeśli chcesz ustawić sobie wybraną liczbę danej umiejętności to dajesz Set Skill Levels... i tam masz tak samo jak wcześniej tylko jest dodane słowo "Level". Wybierasz sobie jaką chcesz umiejętność i ustawiasz jej poziom (wtedy pojawi się takie okieno jak kupujesz jedzenie, po prawej stronie masz liczbę punktów).
To wszystko. Mam nadzieję, że pomogłam i że wszystko rozumiesz, jak nie to napisz.
Pozdrawiam :*