Grałam głównie w Miłowie, jak większość ;) Więc, tak:
- Przyjemniaczek:
Daniel zerwał z pokojówką i zaczął romansować z żoną. Andżelika i Liliana przestały być wrogami, ale nie zostały przyjaciółkami. Marysia urodziła trzecie dziecko, córeczkę Julię. Daniel stał się emerytem, potem Marysia. Daniel zmarł z powodu niskiej aspiracji :P, a Marysia wraz z Lilianą i Julią oraz rodziną Prócho zamieszkała w domku w Miłowie. Andżelika zamieszkała z dorosłym Damianem Biedakiem i stała się panią Biedak. Obecnie jest w ciąży. Julia jest nastolatką.
- Biedak:
Damian dorósł i ożenił się z Andżeliką. Błażej stał się nastolatkiem (zauroczył się w Julii Przyjemniaczek). Stefan (3 syn) jest dzieckiem. Balbina ma pragnienie urodzić 10 dzieci. Na razie ma 5: Damiana, Błażeja i Stefana ze zmarłym mężem, Dariusza i Olgierda z opiekunem, którego zrobiłam sama (bo nie miał kto się zajmować dziećmi, Balbina ciągle w ciąży). Kolejne dzieciaki mam zamiar nazwać: Cyrus, Helena, Renata, Danuta i Malwina.
- Marzyciel:
Dariusz ożenił się z Kasandrą, mają syna - Mikołaja, którego zmarła żona Dariusza ciągle "przeklina". Szczepan wciąż jest nastolatkiem, ale już niedługo :P.
- Ćwir
Mortimier zmarł ze starości.
Aleksander stał się nastolatkiem, mieszka sam w wielkim domu.
- Kaliente & Lotario
Dina się wyprowadziła, a Nina i Don się pobrali. Obecnie Nina jest w ciąży, a Dina czeka aż ją wyjmę ze skrzyni rodzin:P.
Dziwnowo:
- Kowal
Jasiek dorósł i ożenił się z Ofelią Widmo. Janka stała się nastolatkiem, a Technik Zapylacz się zestarzał.
To tyle:). Tyle zrobiłam przez wakacje właściwie przez 1,5 miesiąca bo musiałam przeinstalować system w połowie lipca.
|