View Single Post
stare 07.09.2006, 17:22   #10
gosia_92
Guest

Domyślnie

Hej,ja kiedyś byłam na tym forum,szkoda,ze już nie ma wszystkich konkursów.Konto mi się zepsuło,założyłam nowe,to nie chciało mnie zalogować,ale teraz się udało.Ja też z niecierpliwością czekam na zwierzaki.Najbardziej je właśnie lubiłam z dodatków do the sims.Mam nadzieję,ze w 2 też mi się najbardziej spodobają.A co do szyk i elegancja,to oni po prostu robią takie dodatki,żebyśmy mieli jakieś nowe ubrania i meble,żebyśmy się nie nudzili.To nie są takie dodatki jak Nocne życie czy Biznes.Ja mam wszystkie dodatki do the sims 2 oprócz zestawu świątecznego,teraz czekam aż będę mogła ściągnąć drugą część szyk i elegancja.Może to wydawać się śmieszne,ale żadnego dodatku do simsów nie kupiłam.The sims jedynkę jakoś mój brat załatwiał od kolegów i tym sposobem miałam wszystkie oprócz abrykadabry.A the sims 2 i the sims 2 na studiach pożyczyłam od koleżanki,ona kupiła,a my dwie to zawsze byliśmy fankami tej gry,teraz dołączyła jeszcze jedna z naszej klasy,ale jeszcze kilka osób by się znalazło.No a resztę dodatków do the sims 2 ściągnęłam z internetu.No mam nadzieję,ze the sims 2 zwierzaki będą super,juz mi się podobają po zdjęciach i filmikach.Wiec czekam zwami na nie,nie mogę się doczekać 17 października,na pewno już będę mogła przeczytać relacje z gry.
Pozdrawiam gosia_92
  Odpowiedź z Cytatem