View Single Post
stare 08.09.2006, 09:36   #2
Myrth
Guest

Domyślnie

No ja mam podobny problem..tylko ze mi sie komputer zawiesza wraz w wyłączeniem monitora...i rekord bez zawieszenia to 10 minut a nomalnie to wystarczy pare razy kliknac i bum....czarno. (sprobuj reistalonac system....wgra najnowsze stery, directx, potem gre na czysto...sprawdzic ja wpierw bez dodatkow z intera potem dopiero wgrac dodatki i sprawdzic czy nie robi problemow

Odnoście dodatków to sims 2 bedzie chciało włożyc płytkę do dotdatku który byl najnowszy. Ja tez tak mialam, szkoda bylo jechac na nowym nocnym zyciu w napedzie to myslalam ze wloze sims studia odpale ze skrota sims studia i bedzie dobrze ale neistety gra cche nocne zycie.

ps. nie wiem czy sklonujesz oryginalna plyte, z reszta sprobuj. Jezlei ci sei uda powinno chodzic dobrze.

ps2. heh i nastepnym razem trzeba dbac o plytki piraty to moga fruwac ale za oryginal sie placi.

ja jestem w gorszej depresji gdyz moje nocne zycie przez pol roku siedzialo spokojni w pudelku neidanwo otwieram a na srodku plyty pekniecie nie wiadomo skad ;/;/;/