Cytat:
Napisał Kadia
Co do tej oferty na allegro, to ja im nie ufam, opisy i zdjecia mają z innych stronek, nawet zdjątko opakowania jest angielskie(pisze expansion pack).Oni tylko wyłudzają pieniądze, a w dniu premiery ludzie nic nie dostaną, najwyżej worek kartofli. Mogliby dla dowodu, że mówią prawdę, dać sreeny z gry jak oni grali. A gdzie tam!!!!! Na dodatek tej gry jeszcze nigdzie nie ma, ewentualnie piracka, a nie oryginalna. I to w wersji polskiej! Naciągacze....
|
Jeśli to super sprzedawca to raczej nie kłamie.Jeśli tacy co Ci którzy sprzedają tą gre 0-20 komentarzy to niech się wypchają! Jeśli jestescie zalogowani na allegro NIGDY nie kupujcie u kogoś kto ma 0 komentarzy....no chyba że. Wprawdzie ktoś też musiał mi zaufać bo ja też sprzedawałam no ale nic. Raz chciałam kupić od takiej jednej MP3.Nie miała komentarzy.Dobrze że nie zlicytowałam!Miała dużo aukcji z takimi rzeczamiOkazało się że to oszustka!Z jakieś 50 osób straciło pieniądze!
Od 50 do 200 zł!!Było kup teraz dobrze że się wstrzymałam bo inaczej bym straciła duże pieniądze!