Hmm... Błędów ortograficznych wcale nie ma dużo (szczerze mówiąc nie zobaczyłam żadnego, może przeoczyłam, a może ich nie ma po prostu, ale za to jest pełno literówek, dziwne słowa (np. że bohaterka jest "porządkowa" zamiast "porządna") i brakuje spacji po myślnikach, przecinkach, przez to tekst nie wygląda zbyt estetycznie...
Jak dla mnie jest poniżej przeciętnej, ale zawsze można to poprawić.
Cytat:
Napisał lukapuka4
Jeżeli chodzi o ściany to nie wiem o co chodzi:/
|
Ja Ci powiem.

Chodzi o to, że w prawdziwym życiu ściany są wysokie, prawda? I siedząc w kuchni nie widzi się wnętrza łazienki.

itd. A tu cały dom jest "prześwietlony". Jeśli robisz fotki, staraj się robić "realistyczne" - tak jak prawdziwe zdjęcia, wtedy fotostory o wiele ładniej się pezentuje. Np. w odcinku pierwsze zdjecie jest dobre, widać dom. A już na drugim jest "prześwietlony".
Zdjęcia jak dla mnie są dobrej wielkości, ale w grze, w opcjach grafiki możesz ustawić większy rozmiar i jakość. Fotosik.pl nie ma na to wpływu.
Jeśli masz Worda, to radzę pisać w nim: poprawia automatycznie błędy, podkreśla słowa, jeśli nie dasz np. spacji tam gdzie trzeba, dzięki temu fs może zyskać na estetyce.
No to na razie tyle ode mnie.
Pozdrawiam