Tak średnio podoba mi się to fotostory. Po pierwsze to te zdjęcia nie są zbyt ładne. Po pierwsze lipna jakość, po drugie to widać kryształki simów nad ich głowami, a po trzecie wkurzają mnie te "półprzeźroczyste" schody. Co ona w powietrzu chodzi? Eee... na klawiaturze istnieje taki klawisz jak "Tab" i jest on brzegu z lewej strony. No i wystarczy go przycisnąć to wszystko co zanika przestanie zanikać (np. schody, drzewa, itp) i w ten sposób można łatwo i ciekawie ustawić kamerę. Fabuła jest nudna. Na razie to nic ciekawego się wydarzyło. W drugim odcinku ta tajemnicza, nieskończona wiadomość Patrika może trochę to wszystko podkręca, ale i tak mi się niezbyt podoba.
A i jeszcze ten dom jest brzydki. Skoro mieszka w nim sławna modelka to powinien być bardziej przyzwoity, bo z tymi kamiennymi ścianami w pokojach wydaje się trochę stary i mroczno jest w środku.
Fabuła mnie trochę dziwi, to znaczy dziwię się matce, która zostawia córkę samą w domu na jakiś rok i gdzieś jedzie, a córka w ogóle się tym nie przejęła (przynajmniej mnie się tak wydaje). Brak takiej atmosfery rodzinnej. Ta modelka jest jakąś wyrodną, niewdzięczną matką, która nie potrafiła wychować córki? Odnoszę wrażenie, że ta córka jej nienawidzi. W sumie to może tłumaczyć to, że wyjazd matki jest jej obojętny.
Na jakiekolwiek błędy nie zwracałam uwagi, bo sama piszę z błędami i wolę się nie czepiać. Do tej pory nie odniosłam pozytywnych wrażeń, ale mam nadzieję, że dalsze odcinki będą ciekawsze. No to tyle. Pozdrawiam i powodzenia życze.
P.S. Dopiszę coś jeszcze xD, bo nie mogę przestać się śmiać z tego "zieeeew". Niezłe.
|