View Single Post
stare 19.01.2004, 20:33   #11
moonlight
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Żabka+Jan 19 2004, 10:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Żabka @ Jan 19 2004, 10:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-moonlight@Jan 19 2004, 09:08 PM
Owszem mam prawo się jej czepiać. Jak już mówiłem...przyklejeniec jest na ten temat. Sama Catia go tam wkleiła-Czyli Nowe tematy! A twoim zdaniem Żabko to najlepiej się jest czepiać. Ja się jeszcze nie czepiam. Słuchaj zrobiłem wszytko, by zwrócić jej uwagę. I ona to napewno przeczyta. Taka jest prawda.* I sprawdziłem to i wiem, że jest nowa. Ale regulamin to podstawa. A mogę jak już powiedziałem dopiero być wredny. Znajdę na wszystkie jej pytania odpowiedzi. Ale widocznie żabka jest bardzo stronnicza i woli wysypisko śmieci. Więc dalej je będziesz miała. Pozdrawiam...
Taaak? Buhaha! Dobrze zrobiłęś :lol: Upewiłeś tylko PuSha, że nie zostaniesz moderatorem :lol: PuSh powiedział: Moderowanie, to nie władza nad innymi i czepianie się ich, lecz poważna funkcja. Buhaha! Świetnie. :lol: Rób dlaej co chcesz bądź wredny - "Moderator musi być znany i lubiany przez wszystkich użytkowników" Świetnie, oby tak dalej :lol: Nie masz co marzyć o Moderatorze... [/b][/quote]
Ładnie się Żabko zbłaźniłaś. Ładnie. Bo ja moderatorem zostać nie chcę. Nie marzy mi się ten zawód. Nie znajdziesz też, żadnych dowodów na to, że chciałem kiedyś nim zostać. Wogóle to po co się Pusha czepiasz. Ja tutaj nie czekam, by on przyleciał, Catia czy jeszcze ktoś inny. Zależy mi na tym, żeby ukarać upomnieniem kasiaczka za to co zrobiła. Może wtedy nie będzie zakładać tylu tematów. Aż się uśmiałem. Dobre ja i moderator, a szkołe pewnie skończe za pare lat. Wiesz Żabko ja taki dwulicowy nie jestem, bo mi nie zależy tak jak Tobie na tej roli. Chyba, że ty też nie chcesz być moderatorem Ehh. Dziecko. Poczytaj sobie dokładnie to co napisałem. Może coś wywnioskujesz... Jak narazie jesteś tronnicza tyle mam ci do powiedzenia. A tutaj stronniczośc i krótkowzrocznośc nie pasują. Liczy się obiektywnośc i przedstawienie wad i zalet jednej i drugiej strony. Idę spać. Dobranoc @LL..

Witam ponownie, gdyż zrobiłem edycję. Mam włączone gg i dotarła do mnie ciekawa wiadomość spod numeru:4713723 o treści:Sam się zbłażniłeś. Nic nie zrobisz kasiaczkowi. Zresztą, nie zwracaj na mnie uwagi bo mnie to Twoje żałosne posty, i kretynskie tłumaczenie wqurwia** Bay

Haha. Jesteś Żabko wspaniała. Nie sądziłem, że aż tak się ubawię nad tym co mi napisałaś. Następny dowód na twoją krótkowzroczność, gdyż mnie zablokowałaś. Kochanie to jest poprostu żałosne. Zresztą po co ja to piszę. Robię z tego jakieś wielkie rzeczy. Żabka mnie nie interesuje. Ehhh. Cięzkie jest życie Sima...haha...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.