Cytat:
Napisał Trish
Ludzie o czym Wy wogóle gadacie? Z jednej strony Ci którzy zakupili oryginał, wydali na niego kupe kasy i się rzucają z zazdrości, że inni grają za darmo pokrywając to walką o prawo. Z drugiej ludzie z piratami, którzy chcą za wszelką cenę pokazać tym drugim, że są frajerami! Ja sama mam kupę forsy a gram na piracie i nie ogłaszam tego wszędzie gdzie się da. Nie robię tego ponieważ "nie mam na jedzenie" tylko gry mi się szybko nudzą i nie zamirzam wyrzucać w błoto pięniędzy na płytki, które prędzej czy później w moim wydaniu wyladują w koszu =/. Sorry ale dla mnie ta rozmowa jest bez sensu i Ci którzy wypowiadają się tylko po to żeby powiedzieć że tu o tych rzeczach się nie pisze, są w błędzie...
|
A ja to potwierdzam

Mam tak samo.. dla mnie też bez sensu jest kupowanie drogich płyt, które potem i tak nie będą mi potrzebne i prawdopodobnie tez wylądują w koszu

Tylko niektórzy tego chyba nie rozumią... No, ale to już jest ich sprawa. Jak ktoś chce niech sobie kupuje orginały, a jak ktos nie kupuje to nie i tyle... koniec rozmowy...