View Single Post
stare 06.12.2006, 16:34   #16
Raishana
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tsuki
Dość dziwne pytanie, ale interesuje mnie to jakich komend można nauczyć zwierzaki i jakie zwierzątka poza kotkami i pieskami są dostępne, które można samemu stworzyć a których jest tylko jedna rasa. I przede wszystkim czy da się jeździc na wystawy tak jak w jedynce?
Komendy: waruj, daj głos, przeturlaj się, podaj łapę, proś, do nogi, zdechł (możliwe, że coś tam jeszcze, albo inaczej się troszki nazywa - z pamięci pisałam :smirk: )
Inne zwierzątka: papugi (możesz wybrać kolor i nadac imię), świnki morskie (tak samo jak w przypadku papug), rybki (jako dekoracja, poza karmieniem nic nie można z nimi robić)
Wystawy: Niestety nie ma :con:

Cytat:
Napisał kajka46
Mam pytanko. Dostałam dziś na Mikołaja Simsy2 Zwierzaki, ale zauważyłam, że są na DVD, a ja mam wszystkie inne na PC. Jeszcze ich nie zainstalowałam, bo nie ma mojego taty(sama tego nie mogę robić ). Chciałam się zapytać, czy simsy będą mi działały chociaż są inne? Czy bedą jakieś kłopoty? Wymiana raczej nie wchodzi w grę, bo juz rozpakowałam. Kiedyś w sklepach szukałam simsów zwierzaki na nie DVD, ale wszędzie jest DVD. Proszę o jak najszybszą odpowiedź na moje pytania. Możecie wysyłać na meila: [email protected] albo tu. Pozdrawiam.
Tak, będą Ci chodziły. Ja też tak mam. Zwierzaki zostały w Polsce wydane tylko na DVD, więc na CD nie kupisz :smirk: Napewno wymiania nie będzie konieczna, bo z pewnością normalnie będą chodziły. Miłej gry :smirk:

Cytat:
Napisał rzecha1
napiszcie czy mozna zaisntalowac na the sims 2 zwierzaki university i czy bede dwa dodatki działały???proszeee
Tak, będą. Tylko mogą się niektóre dodatki nie wgrać, np. jakieś balustrady (ja tak miałam, kiedy wgrałam NS na NŻ :con: ). Będą Ci chodziły na płytce ostatniego wydanego dodatku (t.j. Zwierzaki).
  Odpowiedź z Cytatem