View Single Post
stare 08.12.2006, 18:43   #223
Sims Men
Guest

Domyślnie Jak sie potoczyla moja historia... ;)

Hej, ja sie troche pobawilem i wymyslilem niezłą historie. nadawałaby sie na serial...

MIŁOWO

Ćwir

Mortimer ożenił się z Diną, z którą jednak szybko potem wziął rozwód. Mają ze sobą dziecko - Pabla. Potem był z Marysią Przyjemniaczek, która rozwiodła się z Danielem. Jednak gdy ta przyłapała go (zresztą niesłusznie) jak zdradza ją z Diną, odeszła od niego. Następnie Mortimer udał się do Dziwnowa, aby tam odszukać Bellę. Znalazł ją i się pobrali. Jednak miała ona aspirację romansowania i szybko stała się kolejną kochanką Dona Lotario. Weszła w nim w spólkę, aby pozbawić Mortimera majątku. Więzili go w odludnym domku i torturowali. W finale jednak Bella zastrzeliła Dona a sama skoczyła ze skały. Mortimer wrócił cały i zdrowy do domu. Potem okazało się, że tonie była prawdziwa Bella...
Po tym zdarzeniu Mortimer miał jeszcze przelotny romans z Esterą Przyjemniaczek (adoptowaną córką Kasi Langerak i Daniela), a aktualnie jest niestety sam. ;( :1smutny: Mieszka wraz z Aleksandrem, Kasandrą, Dariuszem i ich małą córeczką - Botswaną.

Kaliente

Nina aktualnie jest już matką dwóch dorosłych bliźniaków - Paco i Fabrizia. Paco ożenił się z Marią Przyjemniaczek (córka Kasi i Daniela), a Fabrizio z Lucyną Hak (córką Esmeraldy i Jana). Obie pary spodziewają się dziecka. Także nasza kochana romansistka Nina zostanie wkrótce babcią

A Dinie na razie nie za ciekawie się układa. Mortimer odebrał jej ich syna - Pabla. Potem Dina wyszła za mąż za Dona, wyjechali do Dziwnowa, ona zaszła w ciąże... Następnie Don zginął, a ona bez środków do życia będzie za niedługo rodzić...

Ale chyba wskrzeszę Dona bo jednak był fajny..

WERONA

Kapulet

Konstanty ożenił się z Esterą Przyjemniaczek i mieli dziecko. Ale krótko po ślubie on z nią zerwał, gdy zobaczył jak całuje się z innym. Wszystkie dzieci Kapulletich poszły na studia, gdzie Romeo zaręczył się z Julią, a Hermia z Pukiem.

Montek

Kiedy Romeo i Merkucjo poszli na studia, ze starosci zmarł Patryk Montek. Zapisał swojej żonie duży spadek. Po śmierci męża Izabela flirtowała trochę z Oberonem Jutrzenką, jednak coraz bardziej zbliżała się do... Konstantego Kapuleta. I tak, historia w Weronie zakończyła się szczęślwie... Ślub Izabeli i Konstantego odbył się przy udziale Julii, Romeo, Hermii, Tybalta, Merkucja, Grażyny w mężem i dziećmi, Renaty i Pankracego, Antonia z dziećmi i pozostałymi rodzinami z Werony. Oczywiście, nie zabrakło też Jutrzenek.

Jutrzenka

Tytania rozstała się z Oberonem bo najwyraźniej do siebie nie pasowali. Przez jakiś czas spotykała się z Konstantym, ale gdy ten zaręczył się z Izą Montek, przyjęła oświadczyny Kenta Kapuleta. Razem zamieszkali w domu Tytanii i wychowują Teodozję, która niebawem już pójdzie na studia. Tymczasem Oberon nie umiał się pogodzić z tym, że Tytania z nim zerwała i opuścił Weronę. Wyjechał do Dziwnowa, gdzie ożenił się z Krsytyną Jedynak. Pozostałością ich związku jest jednak dziecko, które niebawem przyjdzie na świat.
Puk zaręczył się z Hermią i razem planują wspólną przyszłość.

I tak właśnie pogodziłem dwie zwaśnione od lat rodziny.

W Dziwnowie nie grałem prawie wogóle. Nerwusa odmieniłem całkowicie, nowa fryza, ciuchy, za pomocą modyfikatora zmieniłem mu rysy twarzy... I aktualnie wspina się po szczeblach kariery biznesu. Mieszka w Weronie, w tym pałacyku z wieżyczką naprzeciwko Monteków...
Lucjan i Cecylia oczekują dziecka, które umocni nieco ich związek...

Ofelia wyszła za Jaśka. Aktualnie mieszkają w Miłowie.

Jadźka rozstała się z Technikiem Zapylaczem i powoli zbliża się do Genarała Kamasza. Chcę, żeby byli razem bo do siebie pasują . Janka i Bartłomiej już dorosli i zakochali się w sobie. Niebawem przyjdzie na świat ich dziecko. Ale niestety, nie jest pisane im być razem...A jeśli chodzi o Technika Zapylacza to jeszcze nie wiem co z nim zrobię...

Oliwka poznała takiego bardzo młodego faceta - Mrocznego Kosiarza (nazwałem go tak bo ma autentyczne przebranie Mrocznego Kosiarza). On zamieszkał u niej, zaręczyli się, niedługo potem wzięli ślub. Adoptowali dwójkę dzieci - Ignacego i Wandę. Ignacy zakochał się w Jance Kowal, która jednak nie może zapomnieć o Bartłomieju. Ale chyba się przełamie i wyjdzie za Ignacego. Z kolei Wanda jest jeszcze nastolatką, ale co do niej to już mam pewne plany... Będzie albo z Bartłomiejem, albo z dzieckiem Lucjana i Cecylii (o ile urodzi się chłopczyk ).
Mroczny Kosiarz zestarzał się i został emerytem. Ale nie przeszkadza mu to w adoptowaniu kolejnych dzieci. Właśnie z Oliwką oczekują na swoją trzecią pociechę .

Ostatnio edytowane przez Sims Men : 22.12.2006 - 15:52
  Odpowiedź z Cytatem