Temat: The sims 1
View Single Post
stare 08.12.2006, 21:58   #9
vanity
Guest

Domyślnie

Cytat:
Kyziu:
tylko nie gadajcie że jestem pirat, itp, bo to forum już nie ma nkogo... Po prostu to zwykły śmietnik... Czy ktoś wie gdzie można ściągnąć bezpłatnie the sims ?? Bo jak chciałem sobie zainstalować dziś ts 1 (oryginał) to on przy instalacji długo próbował zainstalować plik Sound Data i w końcu po jakiś 10 min. powiedział że nie może zainstalowac pliku sound Data i instalacja będzie przerwana... A jak chciałem zainstalowac thesims 2 to jak wyjmowałem płytke nr. 1 z pudełka (orignalne) to mi pękła... i nie chce instalować

Wszystko mam oryginał, prosze dajcie linka na ts 1 za darmo... PLISKA (ja szukam i nic)
To jest piractwo czy masz oryginał czy nie, nie wolno tak robić :/ Lepiej np. wymienić gre, napisać do nich, czy coś w tym stylu!
I tak ci już pomógł ktoś...ale dziwie się ma w sygnie, że nie gadamy o piratach, a sam im pomaga, bosh...A tak w ogóle to widać, że szyłeś i to grubymi nićmi, bo fajnie, że tak: pierwsze ci gra nie chciała sie instalnąć (to jeszcze prawdopodobne), ale później chiałeś co innego instalnąć i połamałeś płytke...baaardzo to inteligentne
Aha i skoro piszesz, że to śmietnik i nie ma nikogo to bravo, widać, ze wierzysz w te forum i w ogóle skoro nikogo nie ma to po co pisać...bosh sami piraci tu są... :wacko: