View Single Post
stare 18.12.2006, 17:06   #17
*Linka*
Guest

Domyślnie

1. Ogród - odpustowy. Nie podoba mi się. Pojedyncze elementy bardzo ładne, ale nie to wszystko naraz! 4/10

2. Dom z zewnątrz - banalna bryła, zwykły kwadrat czy co to tam jest. Kiepsko. Kolor ścian domu... bordo chyab były o fuj! Jakby krwią pochlapane były! Niestety, to nie to. 2/10

3. Taras - Ranyy! Możnaby dać takie same okna, zeby wyglądało estetyczniej, nieprzezroczyste, zbey nie bylo widac tego co jest w srodku. Drzwi niedograne. Taras banalny, zwykla podloga. No i jeszcze ta granatowa ławka... nie postarałaś się - 1/10

4. Korytarz - o dobry Panie! Toż to pustką zieje. Nic do siebie nie pasuje. Takei antyczne drzwi, parkiet jak z kiepskiego baru, jakiś egzotyczny krzak wrośnięty w podłogę, fioletowe żaluzje i ściany jak z biura. Obraz baby z jabłkiem zamiast głowy, kanapa babci bez gustu, pluszowy miś i na dodatek nowoczesny telewizor Kompletna klapa 0/10

5. Salon - mmm jakbym nurkowała w oceanie... PEłNYM ZIELONYCH GLONOW. Ni to klub, ni to salon, ni to knajpka z kawą, tu jeszcze jakaś antyczna babka, nei chce mi się wymieniać. Jedyne co tu pasuje to dywan do ścian, choć i tak nei za bardzo. 3/10

6. Pokój dziecinny. Śliczny. Bardzo mi się podoba. Tylko ten piecyk... 9/10

7. Pokój rodziców- wszystko ok poza pościelą! No może dałabym mniej zielonego. Powinien być jaśniejszy... pastelowy. 6/10

8. Kuchnia - ładna, ciekawe mebelki, ale zbyt zwykła podłoga, może jakiś dywan... no i pozbylabym sie bufetu na rzecz lodówki. 8/10

9. Pokój dyskotekowy - coś takiego jest niepotrzebne no al ejak lubisz.... tlylko że to przypomina nieudany pokój dla vampira 0/10

10. Siłowania - co to za siłownia?! Wygląda podobnie jak przedpokój, tylko że jest bardziej pusta, ogranicza sie do jednego przedmiotu - rozumiem, że masz pewnie ograniczone możliwości, ale skoro tak jest to zamiast robić osobny pokój wstaw to gdzieś w kącie jakiegoś innego. Tutaj nawet nic do siebie nei pasuje 0/10

11. Łazienka - jedynie za wanne moge dac jakieś plusy 4/10

Rzut z góry pokazuje, ze nie do końca wiedziałaś co pwstawiać. Ogólnie zieje pustką. Sorki, jeśli byłam za ostra, ale wiem, że krytyka pomaga, następnym razem bedzie lepiej - byc moze unikniesz bledow ktore Ci wytknelam. Lepiej wygladaja ciemniejsze podlogi i jasniejsze sciany, ale niezbyt drastyczne, fajnie wygladaja tez llistwy u dolu sciany.

Ogółem : 37 / 110