Teraz ja :)
Ja zrobiłam tak:
Biedak:
Balbina urodziła syna - Marka, Błażej miał kłopoty ale jego przyszłości już nie znam bo Marka i Błażeja zabrała opieka społeczna. Damian zerwał z Andżeliką i chodzi z Teklą Dalej. Balbina wyszła za Beniamina Wystrzała. Damian chce uciec z domu z psem Azorem bo rodzice nie pozwolili mu iść na studia.
zwierzak: pies Azor
Marzyciel:
Dariusz ożenił się z Kasandrą, i Kasandra jest w ciąży. Szczepan poszedł na studia z Martą Słomką, i są zaręczeni.
zwierzak: pies Sunia
Kaliente:
Nina wyszła za Dona Lotario ale nie mają dzieci, Dina wyprowadziła się do Mortimera.
zwierzak: papuga Odyseja
Ćwir:
Kasandra zerwała z Donem i jest z Dariuszem M. Mortimer ożenił się z Diną jak wiecie, a Dina jak Mortimer umrze zajmie się brzydkim Aleksandrem (który jest strasznie brzydki). Aleksander niedługo pójdzie na studia.
zwierzak: kotka Tina
Przyjemniak:
Daniel rozwiódł się z Marysią, Andżelika i Liliana dorosły ale o nich później. Daniel wyprowadził się do bloku, tak jak Marysia. Marysia umarła bo zatruła się Eliksirem Życia (za niska aspiracja). Daniel wcześniej pogodzony z żoną dostał szału i zmieniłam mu aspiracje na bogactwo. Ożenił się z Amandą Chuligan.
zwierzak: szynszyla Ogryzek (chyba, zapomniałam)
siostry:
Liliana wyszła za mojego Sima Kubę Kastrowicza zamierzają mieć dziecko.
zwierzak: pies Rex
Andżelika wyszła za mojego sima Matta Taskera mają dziecko - Maćka, ale to najgorsza rodzina. Oto powód: Taskerowie od lat mają aspiracje pragnienia rodziny i stali się bardzo wsiowi. Nie chce narażać Andżeliki na coś takiego więc rozwiodę ich. A Taskerzy już nie będą ulubieńcami Miłowa.
|