Cytat:
Napisał Goosia
Ja gram tylko i wyłącznie w Miłowie. Więc tak Morti Ćwir utopił sie w basenie swoich sąsiadów stworzonych przezemnie  Kasandra została wykorzystana przez Dona zaszła w ciąże i ma synka, Dona nie chce znać. Alexander jest nastolatkiem dorósł z problemami jest brzydki i pryszczaty :wacko:
Siostry Kaliente jedna z nich ta ruda chyba Nina nie żyje spłonęła w pożarze, jej siostra zaszła w ciąże z Donem i urodziła bliźniaki córke i syna.
Balbina dorobiła się wielkiej kasy i wybudowała sobie super chatkę. Jej synowie nie żyją ;( To smutne wiem... Balbinie został tylko jeden syn najmłodszy.
Siostry Przyjemniaczek nie żyją. Marysia i Daniel kupili nowy dom i adoptowali dziecko, pogodzili się i kochają się jak nigdy wcześniej. Daniel romansuje oczywiście z każdą kobitką z mojej rodzinki, ale to szczegół... xP
Don zaszedł w ciążę za pomocą kodu boolProp i urodził syna Dona Juniora, za pomoca tego samego kodu sprowadziłam do niego tę nastolatke blondynkę Marte Słomke szybko dorosła i została żoną Dona i w tym samym czasie co on zaszła w ciąże urodzili tego samego dnia Ona urodziła córkę Kamile.
Marzyciel Darek spokojnie się zestarzał u boku mojej simki, a jego synek Szczepciu zginął (nie pamiętam jak) :wacko:
|
Bez obrazy (tylko dla żartów) chyba lubisz zabijać Simów, co? Ja też zabijam jak są mi niepotrzebni

albo jak stwarzają zagrożenie dla innych, np. tak sfiksowałam Tybalta Kapuleta że chciał pozabijać siostry. No i go utopiłam. Ale sorki że nie pisze na temat ale i tak napisałam o swoich rodzinkach.
Pozdro
Nikita