View Single Post
stare 13.01.2007, 18:25   #28
stagnacja
Guest

Smile wilczki

Cytat:
Napisał Natashi
Oooo Nikita,jaka ty GENIALNA JESTEŚ! cZEMU JA O TYM NIE POMYŚLAŁAM,ŻEBY ZAMKNĄĆ WILKI W "KLATCE"??? dzieki za pomysl jest wspaniały! Może przy okazjii złapię tego przywódce wilków,bo przyszedł mi tylko jeden raz...(
Natashi dzięx za dobre słowa. To mój kuzyn wymyślił słuchaj:
1. Wpisz kod move_objects on
2. Jak wilk przyjdzie to chwyć go w trybie kupowania i przenieś do ogrodu.
3. Ogródź go.
4. Kup miskę, posłanie i kość (można więcej zależy ile wilków)
5. Przenieś tam swoją Simkę.
6. Baw się z wilkiem inaczej on będzie biegał i będzie chciał uciec! (będą minusy)
7. Po jakimś czasie wilk zacznie wyć i przyjdą inne wilki.
8. Przenieś je też.
--------------
Musisz mieć bardzo dużo drzew i zarośnięty ogród aby przywódca wilków (oczka) przyszedł (baw się z nim a jak będziesz miała 100 to ugryzie cię, bardzo trudno jest zaprzyjaźnić się z wilkiem (cecha: niezależny)
--------------
możesz także użyć kodu: boolProp testingCheatsEnabled true
wpisz w MIŁOWIE na parceli głównej bo inaczej nie zadziała
trzymając Shift kliknij na wilka i zrób opcję MAKE cośtam będzie drukowanymi literami i wilk jest w twojej rodzinie. Gdy wilk będzie miał związek z twoją Simką (czyli jak będzie na panelu związków) chwyć za pasek związku i przeciągnij w lewo. Stosunki będą na 100 %. Nic nie rób a zobaczysz interakcje "Ukąś" i wilczek cię ukąsi od tej pory jesteś wilkołakiem. Twój Sim będzie się przemieniał o 20.00 a z powrotem w człowieka o 6.00 Jeśli znudzi ci się bycie wilkołakiem kup od treserki albo od swatki (jeśli masz NŻ) Likantropinę -D

PS. Wiem że nie pisałam na temat ale to sposób aby zaprzyjaźnić się z wilkiem kod jest także na przeciąganie umiejętności, potrzeb, cech i związków i ma wiele innych zastosowań. Jeśli kod nie zadziała ściągnij patcha ze strony http://thesims2.ea.com/update/?pid=Help_patches ściągnij do downloads i rozpakuj (kliknij na np. Sims 2 CD Patch lub jeśli masz DVD to z DVD). Mam nadzieję że pomogłam :*
Pozdrawiam
Nikita

Ostatnio edytowane przez stagnacja : 13.01.2007 - 18:32
  Odpowiedź z Cytatem